Uutiset

TAMMINEN SEKÄ RIIHIMÄKI HERMEKSEEN JA HILLI JATKAA

Hermeksen maalivahtiosasto on valmis kauteen kun Kristian Tamminen (21) siirtyy ensi kaudeksi Kokkolaan Heinolasta. Tapparan kasvatilla on Mestis-kokemusta kertynyt KOOVEEn ja Peliittojen paidassa.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

-Kristian Tamminen on hiljalleen edennyt kohti ammattilaisuraa. On ansainnut paikkansa Mestiksessä kovalla työllä ja onkin nyt kahtena viime kautena pelannut sarjassa. Viime kauden loppu oli Tammiselta erinomainen ja hän oli yksi syy sille että Peliitat nousi pudotuspeleihin. Olemme innoissamme maalivahtikaksikosta ja uskomme että yhdessä maalivahtivalmentaja Aleksi Hillin kanssa meillä on jälleen Hermeksessä yksi sarjan parhaista kaksikoista.

Kristian Tamminen:

-Todella hyvät fiilikset. On hienoa päästä perinteikkääseen Mestis – seuraan josta olen kuullut paljon hyvää. Odotan jo innolla kauden alkua ja Hermes – fanien edessä pelaamista.

Hermes vahvistaa hyökkäystään Kajaanin Hokista Hermekseen siirtyvällä Janne Riihimäellä (20). Kuortaneen Kunnon kasvatti pelasi viime kaudella Hokin U20 – joukkueessa sekä edustuksessa.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

-Janne Riihimäki tulee kilpailemaan pelipaikasta Mestiksessä. Hän on hyvän työmoraalin omaava pelaaja, jolla on vahvuus pelata molempiin suuntiin myös Mestiksessä. Tulee 1+1 mallisella sopimuksella ja tavoitteena on että rooli kasvaa sopimuskausien aikana.

Janne Riihimäki:

-Hyvät fiilikset päästä Hermekseen pelaamaan, kuullut paljon hyvää toiminnasta ja innolla odotan että hommat alkaa Kokkolan päässä.

Maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Aleksi Hilli jatkaa Hermeksessä myös tulevalla kaudella. Hillin alkava kausi on neljäs Kokkolassa.

Aleksi Hilli:

-Mahtava luottamuksen osoitus koko Hermes – perheeltä jatkosopimuksen merkeissä. Nälkä kasvaa syödessä ja viime kausi osoitti kuinka meillä on mahdollisuus isompaan kakun palaseen!

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

-Joukkueeseen liittyy vielä elokuun alussa 1-2 hyökkääjää, mutta muuten joukkue on valmis kauden aloitukseen. Olen erittäin innoissani jälleen valmennusryhmästä ja pelaajistosta mikä meillä nyt on kasassa. Mielenkiintoinen kausi tulossa muutenkin kun sarja avattiin nyt ainakin alaspäin. Uskon vahvasti että voimme jälleen yllättää positiivisesti.