Uutiset

JULIUS REINI JATKAA

Puolustaja Julius Reini (21) jatkaa Kokkolassa tulevalla kaudella. Seuran omalle kasvatille tuleva kausi on kolmas Hermeksessä. Reini pelasi viime kaudella 24 ottelua edustuksessa tehoin 1+6=7 ja kolme ottelua Hermeksen U20 – joukkueessa tehoin 0+2=2.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

-Julius Reinin kehityskäyrä osoittaa oikeaan suuntaan ja pelaajan motivaatio on erittäin korkealla pelata Hermeksessä ja kehittyä kasvattajaseuran kanssa. Julius oli meille yksi tärkeistä jatkoista ja olemme iloisia että hän jatkaa Hermeksessä. Hänellä tulee olemaan iso rooli myös ensi vuoden joukkueessa ja se luo mahdollisuuden kehittyä edelleen pelaajana.

Julius Reini:

-Loistava fiilis kun pääsee jatkamaan kasvattajaseurassa menestyksekkään kauden jälkeen. Ensi kaudelle ei ole kuin yksi tavoite, ja se on kirkastaa mitali kultaiseksi.