Uutiset

ERNO RÄISÄNEN HERMEKSEEN

Hermes on tehnyt pelaajasopimuksen hyökkääjä Erno Räisäsen (23) kanssa. Räisänen pelasi viime kaudella Kajaanin Hokin paidassa 20 ottelua tehoin 1+1=2. Mestis kokemusta Rantasalmen Urheilijoiden kasvatti on kerännyt myös Kiekko-Pojista ja IPK:sta.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

-Erno Räisänen on hyökkääjä joka pystyy pelaamaan molempiin suuntiin luotettavasti. On monipuolinen pelaaja joka tuo mahdollisuuden valmennukselle peluuttaa häntä joko keskellä tai laidassa. Viime kausi oli rikkonainen ja nyt Ernolla onkin kova halu näyttää se oikea taso millä pystyy parhaimmillaan olemaan.

-Joukkueeseen haetaan vielä maalivahteja sekä 3-4 hyökkääjää, joista kaksi ratkeaa juhannusviikon aikana. Ennen juhannusta toivon myös edistymistä maalivahtikysymyksien suhteen. Puolustuskalusto on valmis aloittamaan kauden, sillä meillä on 8 omaa sopimuspuolustajaa sekä U20 – joukkueessa reserviä. Kokonaisuutena olemme iloisia siitä että olemme saaneet sopivasti jatkajia viime kauden joukkueesta yhdessä valmennuksen kanssa. Uudet pelaajat ovat arvojemme mukaisia persoonia, joille on suunniteltu omat roolit vahvuuksiensa mukaan joukkueeseen.

Erno Räisänen:

-Mahtavat fiilikset hypätä Hermeksen remmiin mukaan. Olen kuullut paljon hyvää organisaatiosta ja Hermeksen tavoista toimia. Mielenkiinnolla odota, että päästään joukkueen kanssa hommiin Kokkolassa!