Uutiset

TAKALA JA KETOLA JATKAVAT, KEMPPAINEN UUTENA

Hyökkääjä Eemeli Takala (20) ja puolustaja Juuso Ketola (21) jatkavat Hermeksessä. Takala vakuutti tulokaskaudellaan valmennuksen ja Ketola aloittaa nyt kolmannen kokonaisen kautensa Hermeksen takalinjoilla. Uutena kasvona Kokkolaan saapuu puolustaja Samuel Kemppainen (20). Kiekko-Laserin kasvatti pelasi viime kaudella Mikkelin Jukureiden U20-joukkueessa ja Jukureiden liigajoukkueessa sekä Mestiksessä lainalla SaPKossa.

Päävalmentaja Jere Härkälä:

Takala: hyvä ensimmäinen kausi miesten sarjassa. Lunasti paikkansa tulosyksikössä heti syksystä alkaen. Vahva maalinedustalla ja kykenee pysymään hyökkäysalueella kiekossa.

Ketola: nousujohteinen viime kausi. Juuso pelasi tauon jälkeen todella vahvat playoffit ja oli joukkueemme johtavia puolustavia puolustajia keväällä. Kamppailee vahvasti ja pystyy irrottamaan vastustajan kiekosta. Mikäli kykenee pelaamaan vahvan kokonaisvaltaisen kauden, voi ottaa seuraavan stepin urallaan.

Kemppainen: Samuel on hyvin peliä avaava ja vahvat kiekolliset taidot omaava puolustaja. Hän tukee myös hyökkäyksiä vahvasti.