Uutiset

Härkälä ja kivinen jatkavat

Hermeksen päävalmentaja Jere Härkälä ja valmentaja Niko Kivinen jatkavat valmennusta Kokkolassa myös kaudella 2021-2022. Seuralla oli optio sopimuksiin joka käytettiin.

Jere Härkälä:

Kulunut kausi on ollut kokonaisuudessaan erittäin haastava ja rikkonainen. Yhteinen halu jatkosta löytyi seuran kanssa hyvin nopeasti ja ensi kaudella pyrimme edelleen kehittämään toimintaa urheilulliseen suuntaan. Toivottavasti ensi kaudella pääsemme pelaamaan normaalin rytmin mukaan. Nyt keskittyminen ja energia on täysin kuluvassa kaudessa ja siinä, että pystymme muuttuneen joukkueen kanssa pelaamaan nousujohteisen ja vahvan loppukauden.

Niko Kivinen:

Olen iloinen ja kiitollinen siitä, että saan taas mahdollisuuden valmentaa minulle tärkeää ja rakasta seuraa.  Yhteistyö Jeren kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta. Koen itse, että olen oppinut taas uutta Jereltä ja olen askelta valmiimpi valmentaja kuin vuosi sitten. Arki on laadukasta, ja vaatimustaso on joukkueella ja valmennusryhmällä sellainen, että se tukee omia tavoitteitani. Meillä on matka kesken siihen pisteeseen, mikä meidän tavoite on ja tämä vaikea kausi on yhdistänyt enemmän meitä kuin erottanut. Nöyrästi lähdetään taas tekemään töitä sitä kohti, että joku kaunis päivä me nostetaan kanisteria Kokkolan tyhjällä torilla!

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

Jere Härkälän johtama valmennustiimi on tehnyt arjestamme sellaista, jossa kilpaurheilun ykköstuotteemme, eli edustusjoukkueemme, pystyy kilpailemaan huippukiekkosarjassa uskottavasti ja tuloksekkaasti. 
Härkälän johtaminen ja valmentaminen on avointa ja selkeää ja arjen vaatimustaso on sellaista, jossa kilpaurheilija pystyy kehittymään ja tekemään tulosta.
Niko Kivinen on myös tulevaisuuden nimi valmentajamarkkinoilla ja on upeaa, että pystymme jo tuottamaan valmennusosaamistakin Kokkolasta huippusarjoihin. Kivinen on uransa alussa valmentajana, mutta Härkälän tiimissä, sekä valmentajaopintojensa myötä hän saa arvokasta tietoa, oppia ja ennen kaikkea kokemuksia valmentajuudesta. Vaikka valmennusura on lyhyt, niin lisäarvo tiimiin on jo nyt hyvä.
Valmennusryhmä tulee vielä täydentymään maalivahtivalmentajalla ja Aleksi Hillin jatko ei ole poissuljettu.
Olemme erittäin tyytyväisiä tilanteeseen ja uskon että meidän valmennusryhmän myötä Hermes ja Kokkola on houkutteleva paikka sellaiselle pelaajalle, joka haluaa kehittyä yksilönä ja menestyä joukkueessa.