Uutiset

TIEDOTE: VALTTERI MEISAARI HERMEKSEEN

Puolustaja Valtteri Meisaari (21) siirtyy loppukauden sopimuksella Hermekseen. Valtteri on tällä kaudella pelannut RoKissa 17 ottelua.

Valtteri Meisaari:

Erittäin hyvillä fiiliksillä tulen Kokkolaan. Kausi jäi harmittavasti Rovaniemellä kesken, ja pelihaluja vielä riittää tähän kauteen. Olen iloinen tästä mahdollisuudesta että pääsee vielä pelaamaan ja näyttämään omat taidot. Itselleni jäi sellaiset fiilikset Hermeksestä joukkueena, että kyseessä nuori, ennakkoluuloton ja nopea joukkue, joten uskon että sovin hyvin joukkueeseen. Tehdään tästä yhdessä hyvä loppukausi!

Päävalmentaja Jere Härkälä:

Valtteri on isokokoinen ja positiivisella tavalla rohea puolustaja. Tuo kamppailuvoimaa ja jämäkkyyttä pakistoomme. Pelannut tällä kaudella nousujohteisesti ja kasvattanut rooliaan edellisessä joukkueessaan kauden mittaan. Hienoa, että saatiin Valtteri mukaan loppukaudeksi.