Uutiset

TIEDOTE: SAKU VESTERINEN HERMEKSEEN

Puolustaja Saku Vesterinen (21) siirtyy Hermekseen loppukauden sopimuksella. KalPan kasvatti on menneellä kaudella pelannut SaPKossa 17 ottelua tehoin 1+5=6 ja +/- = 2.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

Hienoa että päästään jatkamaan pelejä ja saadaan urheilullinen päätös kaudelle. Hermeksen akuutti pakkipula aiheuttaa töitä, sillä Ville Saukon, Jere Rantalan ja Tomi Hiekkavirran jättämät aukot on paikattava. Saku Vesterinen paikkaa osaltaan lähtijöiden jättämää aukkoa ja tuo kärkiosaamista puolustajaosastollemme.

Päävalmentaja Jere Härkälä:

Olimme Sakusta kiinnostuneita jo syksyllä. Silloin emme päässeet maaliin neuvotteluissa. Nyt kun hän oli uudelleen saatavilla, olimme heti kiinnostuneita. Saku omaa hyvät kiekolliset taidot ja pystyy tuomaan lisäarvoa kiekolliseen peliimme ja ylivoimaan.

Saku Vesterinen:

Hyvät fiilikset on tulla Kokkolaan pelaamaan loppukaudeksi. Innolla odotan, että pääsen joukkueen mukaan ja aloittamaan pelit uudestaan vähän pitemmän tauon jälkeen! Tosi iloinen siitä, että löytyi pelipaikka näin nopeasti ja pääsee jatkamaan kautta vielä.