Uutiset

TIEDOTE: JERE RANTALAN SOPIMUS PURETTU

Puolustaja Jere Rantala (26) irtisanoutui pelaajasopimuksestaan lomautuksen aikana. Rantalan sopimus oli voimassa kauden loppuun, jonka lisäksi sopimus sisälsi seuran option kaudesta 2021-2022. Rantala siirtyy työskentelemään toisen ammatin pariin, eikä siis jatka enää jääkiekon parissa kilpatasolla.

Jere Rantala saapui Raumalta Kokkolaan vuonna 2014 Hermeksen Suomi-Sarja joukkueeseen. Jumalpaidassa otteluita Jerelle kertyi uran aikana yhteensä huikeat 182 kappaletta. Rantala on sijalla 11 eniten otteluita Hermeksessä pelanneista pelaajista.

Jere Rantala:

Sopimuksen irtisanominen ei ollut tietenkään helpoin ratkaisu, mutta tilanne kun on mikä on, niin täytyy ajatella myös muita asioita kuin jääkiekkoa. Sain mahdollisuuden päästä töihin mikä ei tässä tilanteessa ole itsestäänselvyys ja kun kauden tilanne on muutenkin täysin epäselvä niin tämä on itselleni paras ratkaisu. Haluan kiittää kaikkia ketkä ovat olleet mahdollistamassa tätä vaikeaa kautta. Faneille kiitos siitä, etä olette joka tapauksessa tulleet kannustamaan peleihin ja tukemaan meitä. Haluan myös kiittää etenkin joukkuekavereitani ja valmennusta joiden kanssa tätä ollaan yhdessä tehty ja menty eteenpäin epätietoisuudesta huolimatta.