Uutiset

TIEDOTE: HIEKKAVIRRAN SOPIMUS PURETTU

Puolustaja Tomi Hiekkavirran palaajasopimus on purettu pelaajan aloitteesta.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

Aloite sopimuksen purusta tuli Tomilta, emmekä halunneet olla esteenä hänen tulevaisuuden suunnitelmissa. Tomi hankittiin Hermekseen kantamaan vastuuta esimerkkipelaamisesta kiekon kanssa paineen alla, sekä johtamaan joukkueen viivapelaamista ylivoimalla. Valitettavan harjoituskaudella sattuneen loukkaantumisen myötä meni Tomilta tavallaan koko kausi ohi, joka varmasti vauhditti hänen päätöstä siirtyä sivuun välittömästi.

Kevättä ajatellen kartoitamme vapaana olevat, tai lainattavissa olevat puolustajat.

Tomi Hiekkavirta:

Harjoituspeleissä tapahtuneen ja leikkaushoitoa vaatineen polvivamman kuntouttaminen viivästyi ja käytännössä merkitsi koko kauden sivussaoloa. Korona pandemian luoman epätietoisuuden sopimusasioista ja loukkaantumiskierteen johdosta tein päätöksen jatkaa opintojani maisterivaiheeseen yliopistossa.