Uutiset

Hermes hakee keinoja koronan aiheuttamia taloudellisia haasteita vastaan

Korona on aiheuttanut urheiluseuroissa yleisestikin vakavia taloudellisia haasteita. Niin myös Edustus Hermes ry:n kohdalla. Syksyn aikana on ottelutapahtumissa yleisömäärät ja ottelutuotot jääneet huomattavasti ennakoitua pienemmäksi. Vaikka asiaa oli huomioitu jo kautta budjetoitaessa on mm. otteluiden yleisömäärien pienentyminen edelliskausiin nähden ollut merkittävää ja siksi ottelutapahtumien kokonaistuotot jääneet niin pieniksi, että kaikkia uusia vaihtoehtoja asian korjaamiseksi on nyt täytynyt selvittää.

Viimeisessä vaiheessa kun joulukuun ottelut osittain siirrettiin ja osittain jopa jää kokonaan pelaamatta on seura ollut myös pakotettu käynnistämään yhteistoimintaneuvottelut eri vaihtoehtojen kartoittamiseksi tilannetta vastaavaksi. Neuvottelut aloitettiin ke 16.12 ensimmäisellä neuvottelulla ja jatkuivat vielä toisella neuvottelulla 17.12. Neuvottelut koskevat koko Edustus Hermes ry:n henkilöstöä myyntiä lukuun ottamatta. Neuvotteluissa on pyritty löytämään uusia keinoja ja kampanjoita, joilla mm. koko henkilöstö voisi olla toteuttamassa projektiluontoisesti ottelutuottojen korvaavan lisämyynnin ja uusimuotoisen tulorahoituksen löytymistä kevään aikana. Lomautuksetkin tässä vallitsevassa tilanteessa ovat ikävä kyllä mahdollisia.

Yksi aiemmin käynnistetty uusi kampanja on jo käynnissä ja tähän voivat osallistua ihan kaikki.

Hermes vs. Covid 19 virtuaalipeli

Hermes vs. Covid 19 peli on avoinna seuran sivustolla ja ostamalla virtuaalisen lipun otteluun tuet seuraa vaikeassa tilanteessa ja olet osa haastetta, jossa pyritään myös tekemään Kokkolan jäähalliin uusi yleisöennätys. Hallin täyttymistä pääset seuraamaan seuran sivuilta.

Vastaavan tyyppisiä muitakin projekteja ollaan parasta-aikaa työstämässä.

Vielä on siis hyvin kautta jäljellä ja samalla aikaa erilaiseen reagointiin tilanteen parantamiseksi ja kuluvan kauden ja etenkin myös tulevien kausien varmistamiseksi.

Nähdäänhän hallilla kunhan pelit taas alkavat. Osallistutaan myös yhdessä rohkeasti yhteisiin projekteihin ja varmistetaan Suomen viihdyttävimmän kiekon pelaaminen myös jatkossa Kokkolassa.