Uutiset

KAUDEN AVAUSPISTEET

2.10.2020

Hokki – Hermes 3 – 4 (1-1,2-0,0-2,0-0,0-1) Kauden avausvoitto tuli pitkän kaavan mukaan.

Hermes oli jo kahden maalin verran tappiolla perjantai-illan ottelussa vaikka toinen erä olikin pelillisesti Hermeksen hallussa. Kolmannessa erässä oli kotijoukkue torjuntojen valossa parempi mutta Hermes kuitenkin nousi tasoihin. Maalittoman jatkoajan jälkeen pelin ratkaisijaksi nousi Hermeksen Erik 
Ahopelto
voittolaukauskisan kuudennella kierroksella.

Ottelun tilastot täällä

Kauden kotiavaus pelataan huomenna kello 17 alkaen koronavirusvarotoimin. Jäähalli on jaettu kahteen katsomolohkoon (istumakatsomot ja seisomakatsomot) joiden välinen kulkeminen on sallittu vain erikoistapauksessa. Lisäksi suosittelemme ottamaan Koronavilkun käyttöön mikäli se ei vielä ole.