Uutiset

BLOMQVIST LAINALLE HERMEKSEEN – PAASOVAARALLE EI LISÄRANGAISTUKSIA

6.10.2020

Maalivahti palaa Kokkolaan Oulun Kärpistä. Paasovaaralle ei lisäsanktioita

Maalivahti Joel Blomqvist (18) palaa tänään takaisin Hermeksen vahvuuteen. Blomqvist on yhteistyöseura Oulun Kärppien sopimuspelaaja ja lainalla Hermeksessä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Kärpillä on mahdollisuus kutsua maalivahti tarvittaessa takaisin Ouluun. Joel pelasi voitokkasti Kärppien maalilla molemmat viime viikon liigaottelut.

  •  

Eetu Paasovaaralle (22) ei lisärangaistuksia koskien päähän kohdistunutta taklausta viime lauantain kotiottelussa IPK:ta vastaan. Ottelussa Paasovaaralle tuomittiin ajassa 20:00 5+20min. Kurinpitäjä ei ole määrännyt tapahtumasta lisärangaistuksia. Tilanteesta tuomitut 10 / 20min rangaistukset lasketaan käyttäytymisrangaistusten kertymään. Paaso on mukana tämän viikon otteluissa