Uutiset

JUUSO RIKSMAN HERMEKSEN TOIMINNANJOHTAJAKSI

4.9.2020

Hermeksen toiminnanjohtaja vaihtuu

Mittavan pelaajauran tehnyt entinen huippumaalivahti Juuso Riksman (43) on kotiutunut kokkolaan ja siirtyy Hermeksen uudeksi toiminnanjohtajaksi. Helsingissä syntynyt Juuso on pelaajaurallaan käynyt HIFKin junioripolun ja siirtynyt sieltä Hermeksen divarijoukkueeseen joka toimi miehelle ponnahduslautana kohti huippua. Maalivahti päätti menestyksekkään pelaajauransa keväällä 2016.

Juuso Riksman:

Olen innoissani siitä että hommat alkaa Kokkolassa. Hermes on hieno organisaatio ja kova nimi jääkiekossa. Kaikki tietää Kokkolan Hermeksen. Omana motivaattorina on valtava potentiaali mitä tästä kaupungista löytyy, ja uskon että sitä kaikkea ei ole vielä ulosmitattu. Pitkäjänteisesti kun tehdään hyvin hommia kimpassa niin uskon että vain taivas on rajana tässä organisaatiossa ja Kokkolassa.