Uutiset

JAAKKO NISKALA HERMEKSEEN

14.9.2020

Puolustaja lainalle yhteistyöseura Oulun Kärpistä

Hermeksen yhteistyöseura Oulun Kärpät lainaa toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella puolustaja Jaakko Niskalan (21) Hermekseen. Niskala on aloittanut jääkiekkoilun Napapiirin Panttereissa, siirtynyt sieltä Rovaniemen kiekkoon ja Kärppien organisaatioon. Mestis-debyytin puolustaja teki RoKissa lainalla Kärpistä kaudella 2018. Viime kaudella Niskala kiekkoili Kärppien U20 liigajoukkueessa 39 ottelua tehoin 3+10=13 ja plus-miinus tilaston ollessa +12.  Samalla kaudella hän teki myös debyytin Kärppien liigajoukkueessa. Pääsarjatasolla otteluita hänelle on kertynyt 10.

  •  

Tulevana keskiviikkona 16.9 Hermeksen harjoitusottelut jatkuvat ja kotiaskissa kaarlelankadulla Hermes kohtaa kertaalleen Heinolan Peliitat klo 18.30. Edelliskerran joukkueet kohtasivat viime torstaina Heinolassa ja ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajalla kun Hermeksen Erik Ahopelto viimeisteli taululle lukemat 3-4 ajassa 61:00. 

  •  

Hermes – Peliitat KE 16.9 klo 18:30

Liput ovelta: 10e/5e

Tervetuloa!