Uutiset

TIEDOTE: WILJAMI MYLLYLÄ JA VILLE SAUKKO HERMEKSEEN

20.8.2020

Hyökkääjä Wiljami Myllylä sekä puolustaja Ville Saukko tekee paluun Kokkolaan

Hermeksen oma kasvatti Wiljami Myllylä (19) saapuu Kokkolaan lainalle HIFKistä. Maaliahne laitahyökkääjä siirtyi Hermeksestä HIFK:n organisaatioon kaudella 18-19 ja on pelannut siellä nuorten liigaa 99 ottelua ja yhden pelin edustuksen liigajoukkueessa. Viimekaudella Wiljami pelasi lainasopimuksella Hermeksessä neljä ottelua.  

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

”Lokakuun alkuun saakka laina, jonka jälkeen asiaa tarkastellaan Wiljamin työnantajan HIFK:n kanssa. Omista pidetään huolta ja Wiljami sopii täydellisesti strategiaamme, jossa rekrytoinneissa yksi iso arvo on maakunnan kasvatit”

Puolustaja Ville Saukko (26) palaa Hermekseen vuoden sopimuksella. Vaasan Sportin kasvatti on myöskin Kokkolalaisille tuttu, sillä hän pelasi aikaisemmin Hermeksessä lainalla yhteensä yhdeksän ottelua kaudella 16-17 ja yhden ottelun kaudella 18-19. Liigapelejä Villellä on vyöllään 102 kappaletta ja kaikki kasvattajaseurassaan. Viime kaudella Unkarin ja Ranskan pääsarjaa pelannut puolustaja kommentoi tuoretta sopimustaan:

”Innolla odotan että pääsee pitkän kesän jälkeen takaisin joukkueen mukaan hommiin. Kokkola on jo entuudestaan tuttu paikka ja täällä oli hyvä meininki, joten todella hyvillä fiiliksillä odotan pelejä”.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

”Ville Saukko tuo joukkueeseen vahvaa peruspeliä molempiin suuntiin. Alivoimalla tulee olemaan tärkeä pelaaja joukkueelle. Lisäksi hän tuo koppiin ja jäälle johtajuutta sekä kokemusta. Puolustajaosastolle rekrytoidaan vielä kaksi puolustajaa ja sen jälkeen olemme valmiita aloittamaan sarjan”.

Harjoitusottelut käynnistyvät Hermeksen osalta ensi keskiviikkona 26.8 jolloin Kokkolan jäähalliin kotijoukkueen virettä testaamaan saapuu vanha tuttu Kalajoen JHT! Ottelu alkaa klo 18.30.

Liput ovelta:

-Aikuiset 10€, 

-Opiskelijat, eläkeläiset, nuoriso (16-18v), varushenkilöt 5€