Uutiset

TIEDOTE: TOMI HIEKKAVIRTA HERMEKSEEN

11.8.2020

Puolustaja Tomi Hiekkavirta siirtyy Hermekseen

Puolustaja Tomi Hiekkavirta (24) siirtyy Hermekseen Yhdysvalloista NCAA yliopistoliigasta. Tomi on HIFK-kasvatti ja kiekkoillut edelliset neljä kautta University of Alaska – Anchorage Seawolves joukkueessa. 

Päävalmentaja Jere Härkälä:

Olemme kartoittaneet ja etsineet sopivaa puolustuksen vahvistusta jo pidemmän aikaa. Halusimme edetä asian kanssa rauhassa ja löytää meille sopivan pelaajan isoon rooliin. Tomista saamme etsimämme pelaajan, vahvan kiekollisen pelin osaajan. Hän tuo tulosta hyökkäyspeliimme ja vaarallisuutta ylivoimaan. Tomi on hyvä luistelemaan ja pystyy avaamaan peliä paineen alta. Olen todella tyytyväinen, että saadaan Tomin tasoinen pelaaja Kokkolaan.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

Olemme pitkään etsineet pakistoon offensiivista puolustajaa, jolla on kyky pelata kiekolla paineen alla sekä tuoda lisäarvo meidän ylivoimapelaamiseen.
Olemme iloisia että päästiin Tompan kanssa sopimukseen. Häntä tullaan seuraamaan talvella tarkasti kautta kiekkosuomen, sillä neljä vuotta on nyt kulunut kovatasoisessa NCAA- sarjassa.
Joukkuetta vahvistetaan vielä ja varmasti lähipäivinä on uutisia myös sen suhteen.

Tomi Hiekkavirta:

Kiva päästä alottamaan hommat ja palata Suomeen monen vuoden jälkeen. En Kokkolasta tiedä paljoa, mutta kuullut pelkästään hyvää.

 

Kiekkokausi lähestyy ja nyt on aika varmistaa pelipaikka katsomoon koko kaudeksi –> Kausikortit myynnissä: https://www.ticketmaster.fi/event/284155?brand=fi_lipputoimisto

Laadukkaat ja hienot fanituotteet tilaukseen –> http://www.seuratuotteet.com/hermes/

Syksyn harjoitusottelut kalenteriin–> http://www.hermes.testbox.fi/ottelut