Uutiset

SPORT A-NUORET HYVÄ VASTUS

28.8.2020

Venetsialaisperjantain iltapäivällä klo 17 aloitettiin Hermeksen toinen harjoituspeli.

Lukemiin 4-2 päättynyt peli oli kotijoukkueelle hyvää valmistautumista alkavaan sarjaan. Sport-nuoret luistelivat todella vauhdikkaasti pelin loppuun asti aiheuttaen Hermekselle puolustuspäässä välillä suuria vaikeuksia. Hyökkäyspäässä kotijoukkue oli välillä ylivoimainen.

Maalin makuun pääsi Hermeksestä Oskari Uomala, Juuso Ketola sekä Eetu Paasovaara ylivoimalla. Ainoan tasakentällismaalin viimeisteli Wiljami Myllylä. Sport-nuorista nousi esiin Elmeri Hällfors todella hyvällä liikkeellä viimeistellen myös yhden maalin.

Jääkiekkopelit jatkuvat Kokkolassa ensi viikolla liigatasolla kun keskiviikkona Kärpät ja Ilves kohtaavat ilmoitetusti parhailla kokoonpanoillaan harjoituspelissä. Liput tuohon peliin ovat ostettavissa netissä täältä. Lippuja voi ostaa myös Kokkolassa Lipputoimistosta Mediakulmassa. Vallitsevien koronavirusrajoitusten takia on erittäin suositeltavaa että pääsyliput hankitaan ennakkoon. Ovimyyntiinkin lippuja jää mikäli ennakkon osto ei ole ollut mahdollista.

Ottelutilastot