Uutiset

TIEDOTE: JERRY SAMMALISTO JATKOSOPIMUKSEEN

2.7.2020

Jerry Sammalisto ja Hermeksen välinen pelaajasopimus kattaa kauden 2020-2021

Jerry Sammalisto, 22, siirtyi viime kaudeksi Hermekseen kasvattajaseura Porin Ässistä. Sammalisto teki 46 ottelussa 8+17 tehopisteet ja olikin näillä lukemilla Hermeksen sisäisen pörssin toiseksi tehokkain keskushyökkääjä, myös Hermeksessä jatkavan Eetu Paasovaaran jälkeen. Hyvänä aloittajana tunnettu keskushyökkääjä pääsi maistamaan myös liigavauhtia kun Ässät lainasi Sammaliston yhteen otteluun talven aikana. 

Nyt Sammalisto pääsee tutun valmennuksen pariin, sillä Jere Härkälä on valmentanut pelaajaa myös Porin aikoina ja onkin tyytyväinen Jerryn jatkoon Kokkolassa:

”Jerryllä on hyvä tulokaskausi alla Mestiksessä. Vaihtelevasta roolista huolimatta hyvät tehopisteet. Hän pystyy pelaamaan erikoistilanteita ja on tärkeä pelaaja kaivamaan isoja aloituksia. Odotuksissa on että hän ottaa harppauksen kohti Mestiksen kärkisenttereitä.”

Myös Sammalisto on mielissään kun jatkosopimus Kokkolaan syntyi:

”Hyvät on fiilikset, sillä on tuttu valmennus ja kaupunki. Kokkola on hyvä paikka pelata kiekkoa. Oma tavoite on auttaa joukkuetta niin hyvin kuin pystyn ja pelata tasaisesti ja tavoitteena on tietenkin kehittyä edelleen paremmaksi kokonaisvaltaisesti.”

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

”Jerry Sammaliston sopimus on ollut valmiina jo hetken aikaa pöytälaatikossa, mutta siinä oli kesäkuun loppuun saakka liigapykälä. Hermeksen kannalta tietenkin hieno homma että se ei realisoitunut.”

”Joukkuetta on rakennettu korona- aikana niin sanotun 1- vaiheen budjetin mukaaan, joka Erik Ahopellon ja Jerryn jälkeen on käytetty. Se kokonaisuus on puolet viime kauden pelaajabudjetista ja nyt meillä on erittäin laadukas ja mielenkiintoinen runko kasassa.”

”Olemme neuvotelleet seuramme hallituksen kanssa 2- vaiheen budjetista, jolla rekrytoimme joukkueeseen vielä tulosyksikköön hyökkääjän sekä puolustajan. Lisäksi tarvitsemme syvyyttä puolustukseen omina sopimuspelaajina. Tämän lisäksi olemme laskeneet liigalainoja 2-4 kenttäpelaajaa ensi kauden joukueeseen. Täman toteutuessa pääsemme aloittamaan harjoittelun ja edelleen seuraamaan markkinoita.”

”Tällä kokonaisuudella olemme jälleen kilpailukykyisiä Mestiksessä ja toivottavasti pandemiasta huolimatta Kokkola kannattajineen sekä yhteistyökumppaneineen lähtee Hermeksen mukaan, sillä Mestiksen runkosarja alkaa syyskuun 25 päivä Hermeksen osalta.”