Uutiset

TIEDOTE: TERVETULOA TAKAISIN JERE RANTALA

17.6.2020

Puolustaja Jere Rantala, 26 ,palaa Hermekseen kahden JHT kauden jälkeen

Kausilla 2014-2018 neljä kautta Hermeksessä puolustanut Jere Rantala palaa Hermeksen sopimuspelaajaksi 1+1 mallisella sopimuksella. Rantala on pelannut kaikkiaan 130 peliä Mestistä Hermeksessä . Kaksi edellistä kautta Rantala (186cm/88kg) pelasi sarjaporrasta alempana Kalajoen JHT:n riveissä. Viime kaudella Rantala oli monellakin tapaa tärkeä pelaaja JHT:lle, sekä myös koko sarjan tehokkain puolustaja. 37 ottelussa Rantala iski puolustajalle todella kovat tehopisteet 13+43=56 ja se oikeutti koko sarja pistepörssin kolmannen paikan. Pörssivoitto oli puolustajalla viiden pisteen päässä.

Rantala palaa Hermekseen hyvillä mielin ja seuralla onkin kovat odotukset kokeneen pakin paluulle. Rantalasta odotetaan toisen ylivoiman viivamiestä ensi kaudelle, joten vastuuta on luvassa.

Jere Rantala: 

”Pari kautta tuli pelattua muualla niin tottakai hyvillä fiiliksillä palaan Hermekseen. Kokkolassa on ollut aina hienoa pelata ja kehittyä pelaajana”

”Tavoitteena ensi kaudella on ottaa steppi Mestiksen kärkipuolustajien joukkoon ja tekemään tulosta joukkueen eteen”

”Tulevaisuudessa on tavoitteena ottaa steppejä ylöspäin niin paljon kun mahdollista. Siihen tulen laittamaan kaiken peliin ja katsotaan kausi kerrallaan mihin asti se johtaa”

Valmentaja Niko Kivinen:

”Jerellä on tuloksellisesti vahva kausi alla Kalajoella. Hän on saanut lisää itseluottamusta ja kiekollista vastuuta. Nyt päästään lopullisesti mittaamaan hänen tasonsa Mestiksessä. Tuo erityisosaamista ylivoimaan, kokemusta koppiin ja tietoisuutta siitä mikä tämän sarjan vaatimustaso arjessa pitää olla.”

 

Rantalan sopimuksen myötä Hermeksellä on kaudelle 2020-2021 14 pelaajasopimusta, joista yksi on koko kauden laina yhteistyöseura Oulun Kärpistä.