Uutiset

TIEDOTE: REKO TORNBERG JATKOSOPIMUKSEEN

24.6.2020

Reko Tornberg aloittaa kolmannen kautensa Hermeksessä

Puolustaja Reko Tornberg, 25,  ja Hermes ovat sopineet vuoden jatkosopimuksesta. Oulusta lähtöisin oleva rightin puolen puolustaja saapui Hermekseen kaudeksi 2018-2019 Suomisarjan mestarina, kun edellisellä kaudella hän voitti mestaruuden JHT:n paidassa. Tornberg on kärsinyt kahden viime kauden aikana loukkaantumisista, mutta nyt kevään ja kesän ajan hän on päässyt harjoittelemaan terveenä ja kaikki näyttää hyvältä kohti uutta kautta mentäessä. 

Tornberg on urallaan pelannut 1 ottelun liigassa, 73 ottelua Mestiksessä ja suomisarjassa 38 ottelua. Ennen aikuisten pelejä puolustaja pelasi juniorivuodet Oulun Kärppien organisaatiossa.

Reko Tornberg:

”Hyvät fiilikset sopimuksesta. Viime kauden lopusta jäi hyvä tekeminen ja meininki mieleen ja se varmasti jatkuu tulevana kautena ensimmäisestä päivästä lähtien.”

”Ensi kaudella on tavoite olla isossa roolissa ja auttaa joukkuetta voittamaan pelejä. Tulevaisuuden tavoite on kehittyä edelleen ja edetä vieläkin korkeammalle tasolle pelaamaan”

Valmentaja Niko Kivinen:

-Reko on todistanut pystyvänsä pelaamaan Mestistä hyvällä tasolla ja sitä me odotamme myös ensi kaudella. Hän pystyy avamaan peliä hyvin ja näkee koko kentän mainiosti. Tuo rightin puolen pelaajana erikoistilanteisiin variaation hyvän laukauksen ansiosta.