Uutiset

TIEDOTE: HENRI LIMMA JATKAA HERMEKSESSÄ

8.6.2020

Henri Limma aloittaa kuudennen kauden Hermeksen organisaatiossa

Ylivieskasta lähtöisin oleva laitahyökkääjä Henri Limma, 23, ja Hermes sopivat vuoden mittaisesta pelaajasopimuksesta. Limma on pelannut Hermeksessä yhteensä kuusi kautta, joista edustusorganisaatiossa neljä kautta. Kaudet ovat tuottaneet yhteensä Mestiksessä 131 peliä tehoin 18+17. Viime kausi oli Limmalta paras ja hän väläyttelikin varsinkin alkukaudesta Juniori Hermeksessä havaittua potentiaalia myös tuloksen tekoon, sillä alkukaudesta Limma oli joukkueen tehokkain pelaaja. Lopulta kausi tuotti ennätysmäärän maaleja ja pisteitäkin 12+7. 12 maalilla Limma oli Hermeksen viidenneksi tehokkain maalintekijä, vaikka ylivoimavastuuta kauden aikana ei loppukautta lukuunottamatta tullut.

Nyt odotukset ovat kovat sekä pelaajalla ja valmennuksella

Henri Limma:

”Tosi hienoa jatkaa. Mahtavaa saada pelata kotona”

”Tavoitteet tulevalle kaudelle on nousta joukkueessa isoon rooliin ja auttaa joukkkuetta tuloksellisesti ja tietenkin mennä pitkälle kevääseen.”

”Tulevaisuudessa haluan kasvaa liigatason pelaajaksi ja päästä pelaamaan vieläkin isompiin sarjoihin.”

Valmentaja Niko Kivinen:

”Hienoa että Henri jatkaa meillä. Hänen kehityskäyrä on ollut koko ajan ylöspäin ja nyt on vuorossa se viimeinen steppi sarjan eliittiin”

”Voimahyökkääjä joka omaa suuren sydämen ja asenteen joukkueen eteen. Vahvimmillaan kamppailupelissä ja maalinedustoilla, jonka ansiosta maalintekopotentiaalia löytyy.”