Uutiset

TIEDOTE: EEMELI TAKALA HERMEKSEEN

2.6.2020

Kokkolan Hermeksen hyökkääjäosasto vahvistuu Porin Ässistä siirtyvällä laitahyökkääjällä

Eemeli Takala, 19, 184/91kg siirtyy Porin Ässien organisaatiosta Kokkolaan. Takala on lähtöisin Seinäjoelta, missä hän on saanut alku-uran opit, mutta B- nuorissa tie vei Poriin josta nyt matka jatkuu Hermekseen ja Mestikseen. Takala on pelannut uransa aikana viisi ottelua Liigankin puolella, mutta pääosa Ässät -vuosista meni B- ja A- nuorissa, joiden aikana Isokokoinen laituri on aina kuulunut joukkueen ydinpelaajiin ja nykyisen Hermeksen päävalmentajan Jere Härkälän luottopelaajiin.

Päävalmentaja Jere Härkälä onkin erittäin tyytyväinen kun Takala saatiin Kokkolaan.

”Eemeli on fyysisesti vahva ja hyvin liikkuva laitahyökkääjä. Hän osaa käyttää kokoaan erittäin hyvin hyödykseen. Pystyy suojaamaan kiekkoa ja on myös todella vahva maalinedustalla. Joukkuekavereiden arvostama pelaaja.”

Eemeli Takala on tyytyväinen kun sopimus Kokkolaan ja Hermekseen saatiin tehtyä.

”Todella hyvät fiilikset sopimuksesta. Odotan innolla että pääsee pelaamaan Mestistä hyvässä seurassa. On helppo tulla paikkaan missä on tuttu valmentaja ja vanhoja pelikavereita (Valli, Ketola,).”

”Odotan ensi kaudelta että pääsee kamppailemaan kunnolla miesten peleihin ja että joukkueena kehitytään ja mennään pitkälle keväällä”

”Henkilökohtaisesti on tavoite pystyä pelaan tasainen kausi ja auttaa joukkuetta voittamaan omien vahvuuksien kautta. Samalla kehittyä kärkipelaajaksi, niin että pystyy ratkomaan otteluita joka ilta. Tulevaisuudessa on tavoite vakiinnuttaa paikka liigassa ja päästä myös sinne tekemään tulosta.”

Hermeksellä on nyt 12 julkaistua pelaajasopimusta, joista kaksi maalivahtia (toinen laina), kaksi puolustajaa ja kahdeksan hyökkääjää.