Uutiset

TIEDOTE: VILLE HEIKKALA HERMEKSEEN

13.5.2020

Hermes vahvistaa hyökkäysosastoa Oulun Kärpistä siirtyvällä Ville Heikkalalla

Ville Heikkala, 20, siirtyy Hermeksen sopimuspelaajaksi yhteistyöseura Oulun Kärpistä. Laitahyökkääjänä pelaava Heikkala on pelannut kilpaikäluokat läpi Oulussa ja aloittaakin nyt ensimmäisen kauden miesten peleissä. Heikkalalta löytyy palkintokaapista mestaruudet B- ja A- nuorista sekä hopeinen mitali C- nuorten ajoilta. Viimeisin mestaruus on edelliseltä täydeltä kaudelta kun kaudella 2018-2019 Kärppien A- nuoret voittivat mestaruuden. Kyseisenä keväänä Heikkala valittiin Jr A SM-liigan Playoffien parhaaksi pelaajaksi. Heikkala sijoittui koko pudotuspelien pistepörssissä toiselle sijalle. 

Kesken jääneen viime kauden aikana Heikkala pelasi 52 ottelua Kärppien paidassa tehoin 18+18. Hermeksen ja Heikkalan välinen sopimus on yksivuotinen.

Ville Heikkala:

”Mahtavat fiilikset kun Hermes tarjosi sopimusta. Olen kuullut pelkkää hyvää seurasta ja innolla odotan alkavaa kautta”

”Tavoitteena on ottaa uusi steppi uralla ja kehittyä edelleen pelaajana sekä auttaa joukkuetta menestymään.”

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

”Ville Heikkala on käynyt läpi huippuorganisaation urheilupolun, jonka aikana hän on aina pelannut mitaleista ja mestaruuksista. Laadukas arki on muokannut hänestä nykyaikaisen ja tehokkaan yksilön, jossa yhdistyvät potentiaali ratkaisuihin sekä kokonaisvaltaisesti tehokas pelaaminen molempiin suuntiin”

Hermeksen sopimuspelaajat 2020-2021

Maalivahdit:

Vilho Heikkinen, Joel Blomqvist (Laina Kärpät)

Puolustajat:

Juuso Ketola

Hyökkääjät:

Eetu Paasovaara, Heikki Harju, Arttu Heikkilä, Tuukka Lundell, Ville Heikkala