Uutiset

TIEDOTE: KIVINEN JA HILLI JATKAVAT VALMENNUSTIIMISSÄ

9.5.2020

Kokkolan Hermes on tehnyt tulevan kauden kattavan sopimuksen viime kaudella valmennustiimiin loppukaudesta liittyneen Niko Kivisen kanssa. Valmennustiimin täydentää jatkosopimuksen tehnyt maalivahtivalmentaja Aleksi Hilli.

Niko Kivinen, 31, on Kokkolan Hermeksen oma kasvatti joka pelasi urallaan Hermeksen paidassa Mestiksessä 37 ottelua. Miesten pelejä on kertynyt myös Suomisarjassa JHT:ssa ja Hermeksessä 244 peliä. Ennen näitä Kivinen haki kiekko-oppia mm. Oulun Kärppien ja Tampereen Tapparan organisaatioista.

Pelaajauran jälkeen Kivinen on aloittanut valmennusuransa Hermeksen fysiikkavalmentajana, minkä jälkeen työt jatkuivat kauden 2017-2018 lopulla ”Maukka” Pajuluoman johtamassa valmennustiimissä valmentajana ja seuraavalla kaudella hän jatkoi Hermeksessä fysiikkavalmentajana. Kauden puolivälissä kutsu kävi kuitenkin Kalajoen JHT:n päävalmentajaksi, minkä jälkeen nyt taas kauden 2019-2020 lopulla Kivinen liittyi Pajuluoman valmennustiimiin Hermeksessä.

Nyt Kivinen liittyy 1+1 mallisella sopimuksella Jere Härkälän johtamaan valmennustiimiin, missä maalivahtivalmentajana jatkaa erinomaista työtä Kokkolassa kaksi kautta tehnyt Aleksi Hilli, 25. Hillin vastuualueeseen kuuluu myös joukkueenjohtajan työt tulevalla kaudella.

Päävalmentaja Jere Härkälä ja valmentaja Niko Kivinen toimivat myös Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian lajivalmentajina tulevana talvena.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

” Hienoa että saatiin kaksi intohimoista kiekkomiestä mukaan Jeren tiimiin. Meillä on erittäin motivoitunut ja monipuolinen valmennustiimi kasassa. On hyvä että sopimuksissa on myös jatkumo tulevaisuuteen, niin pystymme kehittämään toimintaamme määrätietoisesti eteenpäin urheilun puolella. Kivisen ja Hillin työnkuvissa on määritelty vastuualueita, jotka tulevat kehittämään yhteistyötämme ja tuloksellisuutta edustusjoukkueen ohella myös Juniori Hermeksen ja varsinkin A- nuorten kanssa.”

”Niko Kivinen lähtee todella panostamaan valmennusuraansa, jossa hänellä on kovat tavoitteet edetä urallaan. Niko jättää toistaiseksi siviilityöt ja on elokuusta eteenpäin täysipäiväinen jääkiekkovalmentaja.”

”Jere Härkälä ja Niko Kivinen vastaavat myös lajivalmennuksesta Akatemiassa, joten arkiaamuisin on Juniori Hermeksen pelaajilla mahdollisuus saadan liigatason jää- ja oheisharjotuksia Kokkolassa kahdella seuraavalla kaudella”

Valmentaja Niko Kivinen:

”Olen iloinen että päästiin yhteisymmärrykseen ja sopimus syntyi. Olen todella innoissani ja odotan kauden alkamista ja uusia haasteita jääkiekon parissa. Minulle tämä on hieno mahdollisuus oppia ja kehittyä niin valmentajana kuin ihmisenäkin.”

”Ensimmäinen vuosi niin sanotusti ammattilaisena, kun päivätyö jää pois syksyllä. Tästä iso kiitos kuuluu Tetra Chemicalsille, joka myös omalta osalta mahdollistaa minun mukana olon ja unelmien tavoittelun.”

Maalivahtivalmentaja Aleksi Hilli:

”Mahtavaa että saan jatkaa Kokkolassa työskentelyä ja saan myös itse hyvän mahdollisuuden kehittyä valmentajana. Olen saanut työskennellä hyvien maalivahtien kanssa (Samuel Jukuri, Justus Annunen, Vilho Heikkinen, Samuel Baros) ja nähdä heidän kehittyvän. Se on tämän homman suola.”