Uutiset

TIEDOTE: JESPER AHLGREN JATKAA

17.5.2020

Jesprer Ahlgren aloittaa kolmannen kautensa Hermeksen paidassa

Jesper Ahlgren siirtyi kaudeksi 2018-2019 Hermekseen Kalajoen JHT:sta, jossa nopeajalkainen laitahyökkääjä voitti Suomisarjan mestaruuden. Ensimmäisellä Mestiskaudella ”Jeppe” teki 18 ottelussa 1+3 tehopisteet. Viime kaudella rooli hiukan parani ja hän muodostikin yhdessä Henri Limman ja Jerry Sammaliston kanssa alkukauden parhaan koostumuksen. Ahlgren pelasi täydet 50 peliä ja tehopisteitäkin kertyi 5+11 ja tehotilastoon +5 merkintä.

Nyt tehty sopimus pitää Ahlgrenin Kokkolassa kauden 2020-2021. 

Tulevalta kaudelta ”Jeppe” odottaa paljon:

”Tosi hyvä fiilis jatkaa Hermeksessä. Tuli heti viime kauden jälkeen sellainen tunne, että haluan jatkaa. Pelitkin jäi pahasti kesken viime kaudella.” 

”Tavoitteena on kehittyä pelaajana ja saada isompi rooli ja pystyä tuloksellisesti auttamaan joukkuetta voittamaan”

”Tulevaisuudessa olisi hienoa päästä kokeilemaan liigaan tai käydä ulkomailla pelaamassa”

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

”Jesper on urheilija, joka on tehnyt pitkän päivätyön uransa eteen. Aina ei ole ollut selvää että pelit jatkuvat Mestikseen saakka, mutta nyt hän on jo runkopelaaja tässä sarjassa. Viime kausi osoitti että pystyy sopeutumaan moneen rooliin joukkueessa ja se on hyvä ominaisuus valmentajien papereissa. Uskon että tulemme näkemään hänen uransa tehokkaimman kauden Hermeksessä.”