Uutiset

VIIKKOTIEDOTE: KAJAANI KESKIVIIKKONA JA IMATRA LAUANTAINA

10.3.2020

Kahden vieraspelin viikko

Hermes pääsee loistavista asetelmista alkavalle viikolle sillä joukkue alkaa olla tervehtynyt pudotuspelien kynnyksellä. 

Keskiviikon Kajaanin Hokin kohtaamisessa seuran A- nuorista debyytin Mestiksessä tekee Arttu Heikkilä, Riku Seppä, Kasperi Hemmi, Veeti Sarkanen, Lauri Latvala, Juuso Nykänen sekä maalivahti Hugo Bränn. Pelaajat ovat olleet koko kauden edustuksen valmennuksen alaisuudessa akatemia-toiminnassa ja osa on harjoitellutkin loppukaudesta edustusjoukkueen mukana. Nyt debyytti myös sarjaotteluiden puolella ja osa tulee jatkamaan myös pudotuspeleissä joukkueen vahvuudessa.

Lauantaina alkavat pudotuspelit Imatralla ja maanantaina Kaarlelankadulla on tarjolla todella kova kattaus kun Hermes kohtaa Imatran Ketterän sarjan toisessa ottelussa. Ennakkoliput käyvät hyvin kaupaksi ja otteluun odotetaankin runsaasti yleisöä.