Uutiset

TIEDOTE: HERMES JA KÄRPÄT JATKAVAT YHTEISTYÖTÄ

27.3.2020

Kokkolan Hermes ja Oulun Kärpät sopivat yhteistyön jatkosta vuoteen 2022 saakka

Kärppien ja Mestis-seura Kokkolan Hermeksen välinen yhteistyö jatkuu myös kahdella seuraavalla kaudella. Kärpät ja Hermes solmivat vuonna 2017 kolme kautta kestävän yhteistyösopimuksen, jonka aikana Kokkolassa on kiekkoillut aimo nippu Kärppien liigapelaajia ja A-nuoria.

Menneellä kaudella Kokkolassa pelasivat Kärppien Liiga- tai A-nuorten joukkueesta mm. Julius Hermonen, Tino Metsävainio, Tommi Järvitalo, Tuukka Tieksola, Zdenek Sedlak ja Jesse Moilanen. Aiempina vuosina Hermeksessä ovat olleet lainalla mm. Jesse Koskenkorva, Justus Annunen, Radek Koblizek, sekä kuluvalla kaudella Hermeksen sopimuspelaajana ollut Juho Korhonen. Hermeksen riveissä pelasivat kuluvalla kaudella myös Kärppien kasvatit Oskari Kantola, Vilho Heikkinen, Reko Tornberg ja Eetu Paasovaara (Eetu valittiin Mestiksen kauden tulokkaaksi, uutinen siitä täällä). Uusi yhteistyösopimus kattaa kaudet 2020 – 2021 ja 2021-2022. 

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan yhteistyö Hermeksen kanssa on ollut juuri toivotunlaista.

”Yhteistyö on ollut erinomaista, sillä molemmat osapuolet ovat antaneet, mutta myös saaneet paljon. Eritoten kollega Pasi Tuukkasen kanssa työskentely on ollut joustavaa ja ratkaisuhakuista. Olemme aina hakeneet sellaisia ratkaisuja, joissa pelaajat ovat etusijalla.”

Hermeksen urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen komppaa Ahon näkemystä yhteistyöstä. Liiga-seuran osaaminen ja kontaktit ovat tuoneet Hermeksen arkeen paljon hyvää.

”Yhteistyömme Kärppien kanssa on ollut juuri sitä mitä sovimme 2017, kun ensimmäisen sopimuksen kirjoitimme. Näen sopimuksessa vain positiivisia asioita ja siitä syystä yhteistyön haluttiin jatkuvan. Arjen työ sekä kontaktit toimivat hyvin ja Kärppien kollega Harri Aho on ollut itselleni hyvä mentori vuosien aikana”

Kaudella 2019 – 2020 Hermes sijoittui Mestiksen runkosarjassa kahdeksanneksi ja nappasi täten itselleen viimeisen pudotuspelipaikan. Mestiksessä, kuten lähes kaikissa muissakin maailman kiekkosarjoissa, pudotuspelit jäivät kuitenkin pelaamatta.