Uutiset

OTTELUENNAKKO: RUNKOSARJAN VIIMEINEN KOTIOTTELU LAUANTAINA

6.3.2020

Hermes – IPK lauantaina kello 17:00

Hermes kohtaa lauantaina IPK:n kauden viimeisessä runkosarjan kotiottelussa. Panokset ovat valtavat, sillä Hermes tarvitsee vielä pisteen varmistaakseen paikkansa puolivälierissä. 

Hermes hävisi keskiviikkona kotiottelun KeuPa HT:lle ja kun perjantaina K-Vantaa voitti KeuPan niin Hermeksen ja K-Vantaan ero on enään kolme pistettä kun Hermeksellä on jäljellä kaksi ottelua runkosarjassa ja K-Vantaalla yksi. Huomisen IPK-pelin panos on se että voitolla, tai pisteellä Hermes varmistaa paikan Playoffissa. Voitolla on mahdollisuus taistella vielä sarjan seitsemännestä sijasta.

Hermes pääsee lauantain kamppailuun lähes samoista asemista kuin keskiviikkona, eli kokoonpano saadaan jalkeille kun kultakypärä Eetu Paasovaara on pelikunnossa, mutta vastaavasti Ville Saloranta ei ole. Saloranta on pois toistaiseksi, tarkempi arvio tarkentuu lähipäivien aikana. 

Lauantain vastustaja IPK on sarjassa sijalla kaksi ja on pelannut upean kauden tähän saakka. Joukkue on jo oikeastaan varmistanut paikkansa runkosarjan kakkosena, sillä vain KOOVEE voi kuroa piste-eron umpeen, mutta maaliero on selkeästi IPK:n puolella. Lauantain ottelu Kaarlelankadulla voikin olla esisoittoa pudotuspelikevääseen, sillä Hermeksen voittaessa IPK:n ja Hokin ja KeuPan hävitessä KOOVEE:lle ja Peliitoille on IPK-Hermes ensimmäinen puolivälieräpari.

La 7.3. klo 17:00 Hermes – IPK

Tervetuloa!