Uutiset

OTTELUENNAKKO: KEUPA VASTAAN KOVIEN PANOSTEN ILLASSA

4.3.2020

Hermes – KeuPa HT keskiviikkona 4.2 kello 18:30

Hermes taistelee keskiviikkona Kaarlelankadulla kun vastassa on sarjataulukossa pykälän edellä oleva KeuPa HT. Hermeksellä on jäljellä runkosarjassa kolme ottelua, joista on mahdollisuus tienata 9 lisäpistettä sarjataulukkoon. Mikäli kaikki menisi kuten Kaarlelankadulla toivotaan ja uskotaan, olisi Hermes runkosarjan päätöskierroksen jälkeen 78 pisteessä, joka mahdollistaa runkosarjassa jopa sijoittumisen kuuden joukkoon. Se vaatii kuitenkin täydellistä loppusarjaa sekä muiden joukkueiden kompastelua. Yhtä kaikki, yksi lisäpiste takaa sen että Kokkolassa pelataan jälleen kerran pudotuspelejä.

Keskiviikon vieras KeuPa on hyvä mittari Hermekselle. KeuPa on vuosia tunnettu kovana kevään joukkueena, joista viimeisin osoitus on kokkolalaisille hyvinkin tuttu. Edellisessä ottelussa KeuPa voitti Peliitat Heinolassa selkein 2-8 numeroin. Tuossa ottelussa joukkueen tehomies oli Riku Tiainen 1+2. Keskiviikon ottelussa Hermeksen on syytä ottaa tarkasti Janne – kaksikko: Kettunen ja Väyrynen. Molemmat hyökkääjät ovat ampuneet kiekon verkkoon 20 kertaa.

Hermes pelasi viime viikolla vakuuttavan täyden pistepotin viikon. Keskiviikon Rovaniemen vieraspelin jälkeen Tampereen KOOVEE oli perjantaina aseeton kun Hermeksen ylivoima takoi kiekon verkkoon viisi kertaa ja yhden kerran tasavoimalla. Hermeksen tehomies on sarjan pistepörssin sijalle 15 noussut Eetu Paasovaara.

Hermeksen kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa Juho Korhonen (päivä kerrallaan), Waltteri Lehtonen (aloittanut jääharjoittelun) ja Heikki Harju (viikkoja). Puolustaja Eetu Pylkkänen on kuntoutunut ja palaa kokoonpanoon illan otteluun.

KOVIEN PANOSTEN ILTA

4.3. klo. 18:30 Hermes – KeuPa HT, Kokkolan jäähalli

Ylä- ja alapub sekä VIP- tilat palvelevat asiakkaita.

Liput ennakkoon: http://www.hermes.testbox.fi/liput/lippuinfo