Uutiset

OTTELUENNAKKO: SARJAKOLMONEN VIERAAKSI KAARLELANKADULLE KESKIVIIKKONA

11.2.2020

Hermes – IPK kello 18:30!

Kokkolan Hermes saa vieraita Iisalmesta kun tuloksekasta kautta pelaava IPK saapuu vieraaksi Kaarlelankadulle. Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun kahden voitokkaan pelin jälkeen kun perjantaina kaatui SaPKo kotikaukalossa lähes 2200 ihmisen edessä ja seuraavana päivänä Hermes ryösti pisteet sarjakakkoselta kun KOOVEE kaatui legendaarisessa Hakametsän jäähallissa selkeästi.

Viime viikolla Hermeksen päävalmentajan tehtävät vastaanottanut ”Maukka” Pajuluoma sai muutettua nopeasti asioita, niin että Hermes on taas valmis taisetelemaan pisteistä jokaisessa ottelussa. Keskiviikko ei varmasti tee poikkeusta ja tulemme jälleen näkemään jännittävän ja laadukkaan näytöksen kun vastaan asettuu mainion kauden tähän saakka pelannut IPK. IPK:n riveistä on varmasti syytä nostaa yksi pelaaja esiin ja hän on Ilkka Pikkarainen. 38- vuotias pelaaja on sarjan kokenein monellakin tapaa, eikä vähiten sen vuoksi että mies on pelannut urallaan NHL, AHL, Liiga, SHL ja KHL nimisissä pääsarjoissa. Iso rightin pelaaja on ollut tehokas Mestiksessä ja hän johtaakin IPK:n pistepörssiä 14+24 lukemilla.

Hermeksen riveistä voisi viime viikon perusteella nostaa monta pelaajaa esille, mutta nostetaan tässä esiin viikon Risteilykeskus pelaaja Riku Sihvonen. Sihvonen palasi omalle tasollen ja oli viime viikon tehokkain pelaaja kun tehot viikon kolmessa ottelussa olivat 4+2. Varsinkin lauantaina Tampereella oli tehokasta menoa kun ”Soosi” viimeisteli kolme maalia KOOVEE:n verkkoon. 

JULIUS HERMONEN LAINALLE KESKIVIIKOKSI

Hermeksessä kaksi ottelua lainalla ollut Tino Metsävainio siirtyi loppukaudeksi Hermestä kausilla 2014-2018 valmentaneen Antti ”Upi” Karhulan miehistöön EBEL-Liigaan unkarilaiseen Fehervarin joukkueeseen.

Yhteistyöseura Oulun Kärpistä saapuu keskiviikon IPK- peliin lainalle jo aikaisemmin tällä kaudella pelannut Julius Hermonen. Hermonen palaa Ouluun IPK-pelin jälkeen. Hermeksen hyökkäysosastolta on edelleen sivussa pitkäaikaispotilas Heikki Harju ja myös viime- ja tämän viikon sivussa oleva  Ville Saloranta.

Siirtoaikaa on jäljellä muutama päivä ja Hermes etsiikin hyökkäykseen pelaajia ennen siirtoajan päättymistä.

MESTISTÄ KAARLELANKADULLA

Hermes – IPK keskiviikkona kello 18:30!

Ylä- ja alapub sekä VIP- tilat palvelevat asiakkaita. 

Liput ennakkoon jonottamatta: http://www.hermes.testbox.fi/liput/lippuinfo

Tervetuloa täyttämään Kaarlelankatu ja ihastumaan pudotuspelipaikasta taistelevaan Hermekseen!