Uutiset

OTTELUENNAKKO: SAPKO VASTAAN PERJANTAIN ILMAISPELISSÄ -KOKOONPANOON MUUTOS

6.2.2020

Hermes – SaPKo 7.2. kello 18:30. Peliin on vapaa pääsy!

Kokkolan Hermes ja huippuyhteistyöyritykset KIP Service ja Lantmännen Agro JMT Koskela Oy mahdollistavat Pohjanmaan mielenkiintoisimman kattauksen perjantaina kun Mestiksen runkosarjan huippuottelussa kohtaavat SaPKo Savonlinnasta ja kotijoukkue Kokkolan Hermes. Kello 18:30 alkavaan otteluun ei tarvitse pääsylippua, vaan Hermes ja huuippuyhteistyöyritykset tarjoavat tapahtuman ilmaiseksi!

Tavoitteena on että Kokkolassa tehdään nyky- Hermeksen Mestis-taipaleen yleisöennätys. Mikäli paikalla on yli 2000 ihmistä, niin Hermes lupaa järjestää ilmaisottelun myös kaudella 2020-2021!

Kotijoukkue tarvitsee otteluun täyden tuen, sillä joukkue taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta ja kevään runkosarjan päätöksestä on tulossa todella jännnittävä. Hermes pelaa jo nyt pudotuspelejä ja SaPK- pelissä tarvitaan se kuudes kenttäpelaaja mukaan. 

Keskiviikkona Hermes hallitsi ottelua lähes 60 minuutin ajan, mutta Peliitat oli parempi maalinteossa ja korjasikin arvokkaan vierasvoiton 3-4 lukemin. Hermes parantaa viikonlopuksi maalinteon tukitoimia ja hyökkäysalueen hyökkäyspeliä, niin viikonloppuna alkaa pisteitä tulemaan myös Hermekselle. Ilme oli hyvä ja koko yhteisö laittoi kaiken likoon että voitto olisi otettu, mutta keskiviikkona ei ollut vielä sen aika. 

 

Tino Metsävainio kahden pelin lainalle Hermekseen

Kärpät lainaa hyökkääjä Tino Metsävainion Hermekseen. Lainajakso kestää kahden ottelun verran.

Metsävainio, 23, on pelannut kuluvalla kaudella 20 Liiga-ottelua tehopistein 2+2=4. Metsävainio pelasi myös neljä CHL:n lohkovaiheen ottelua. Kaudella 2016 – 17 Liiga-debyyttinsä tehnyt keskushyökkääjä on pelannut urallaan 59 ottelua Liigassa tehopistein 6+6=12. Mestiksessä pelejä on kertynyt 85 kappaletta Hokin ja RoKin riveissä. Noissa otteluissa Metsävainio on kirjauttanut tehopisteet 23+36=59.

Hermes pelaa perjantaina kotiottelun SaPKoa vastaan ja lauantaina vierasottelun KOOVEEtä vastaan Tampereen Hakametsässä.

Ilmaisottelu Hermes – SaPKo perjantaina 7.2. kello 18:30

Ylä- ja alapub sekä VIP- tilat palvelevat asiakkaita.
– Pubissa happy hour kello 17:30-18:30!
– Erätaukokisa ja huippupalkinnot!
– Lapsille ilmaiseksi kasvomaalausta!

Tätä ja kaikkea muuta luvassa Pohjanmaan perjantain huipputapahtumassa – Kannattaa tulla kauempaakin seuraamaan Suomen viihdyttävintä lätkää ja vieläpä ilmaiseksi!

Tervetuloa!