Uutiset

OTTELUENNAKKO: HERMES VOITTOPUTKESSA – JOKIPOJAT VIERAAKSI TÄNÄÄN

21.2.2020

Hermes – Jokipojat kello 18:30

Hermes saa vastaansa tänään Jokipojat, kun Kaarlelankadulla kiekko tippuu jäähän kello 18:30!

Hermes on voittanut kaksi edellistä otteluaan kun tärkeissä kamppailuissa kaatuivat päävastustajat Peliitat sekä K-Vantaa. Tänään tärkeät ottelut jatkuvat kun vastaan asettuu kesän siirtomarkkinoilla Kokkolassa ostoksilla käynyt Jokipojat Joensuusta. Joensuulaisten riveistä löytyy kolme viime kauden Hermes- pelaajaa: Saku Kivinen, Niki Blomberg ja Nico Joki. Lisäksi kaudella 2017-2018 Hermestä edustanut lestijärveläinen Taavi Tiala hyppää tänään vanhaan kotikaukaloon. Jokipoikien päävalmentajana toimii JHT:ssa 2017-2018 SS-mestaruuteen joukkueen luotsannut Joni Petrell.

Hermes lähtee otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä matkustaa ei ole tarvinut tällä viikolla ja keskiviikon pelin tulos antaa varmasti positiivista energiaa joukkueelle. Perjantain pelin jälkeen Hermes pääsee palauttelemaan, sillä ainakaan pelejä ei ole lauantaille tai sunnuntaille merkattu. Keskiviikon ottelun sankari oli ranskalistaituri Gabin Ville kahdella osumalla. ”Gabia” säesti hyvin huippuvireeseen tärkeimmällä ajalla yltynyt Alex Levänen joka alusti molemmat maalit. Myös maalivahti Vilho Heikkinen oli vakuuttava.

Hermeksen kokoonpanoon tulee illan otteluun muutoksia, sillä pelikiellosta vapautunut Juuso Ketola palaa puolustukseen yhdessä myös sivussa olleen Julius Reinin kanssa. Kärpistä lainalla ollut Jesse Moilanen ei ole pelikuntoinen keskiviikon pelin jälkeen ja hän on palannut Ouluun ainakin toistaiseksi. Myös Waltteri Lehtosen debyyttiä joudutaan vielä odottamaan. Maalissa tänään pelaa slovakkivahti Samuel Baros.

Tervetuloa Kaarlelankadulle illalla, sillä luvassa on taatusti Suomen viihdyttävintä lätkää!

Hermes – Jokipojat kello 18:30

Ylä- ja alapub sekä VIP- tilat palvelevat asiakkaita.

Liput ennakkoon: http://www.hermes.testbox.fi/liput/lippuinfo , suora linkki verkkokauppaan