Uutiset

ARVOKAS VOITTO HEINOLASSA

15.2.2020

Peliitat – Hermes 2 – 3 (0-1,1-1,1-1) Wiljami Myllylän viimeistely kolmannessa erässä jäi ottelun voittomaaliksi.

Kolmas peli neljään päivään ei näkynyt Hermeksen pelissä Heinolan lauantai-illassa. Useilla liigamiehillä vahvistettu kotijoukkue oli lähes koko pelin ajan vieraita jäljessä. Kauden aikana Hermeksen avainpelaajaksi noussut Henri Limma vei heti pelin alussa kokkolalaiset johtoon.

Toisessa erässä Oskari Uomala lisäsi johdon kahteen maaliin erän päättyessä lukemiin 2-1 Peliittojen kavennettua ylivoimalla. Myllylän maalin jälkeen sai kotijoukkue hieman paremmin pelistä kiinni ja kavensikin vielä mutta tasoitus jäi tekemättä. Vilho Heikkinen Hermes-maalissa oli iso syy tähän.

K-Vantaan saatua vain pisteen Rovaniemeltä on lähin uhkaaja pudotuspeliviivan tuntumassa nyt 7 pisteen päässä. Jokerien yhteistyöseura tuleekin sitten seuraavaksi Kokkolaan missä pelataan ensi keskiviikkona todellinen ”6 pisteen ottelu”. 

Ottelutilastot