Uutiset

VIIKONLOPUN TOISESTAKIN PELISTÄ VOITTO

5.1.2020

Hokki – Hermes 1 – 3 (0-1,0-0,1-2) Tasainen peli päättyi Hermeksen voittoon

Pelin alku oli Hokin hallintaa mutta Hermes-maalissa pelivuorossa ollut Samuel Baros pelasi varmasti pitäen kotijoukkueen maaleitta. Hermeksen kultakypärä Sebastian Moberg vei vieraat johtoon erän loppupuolella.

Tuo johto kesti kolmanteen erään asti jolloin ketjujaan muokannut Hokki tasoitti pitkän painostusjakson jälkeen. Peli kääntyi kuitenkin Hermekselle Miika Tiihosen tehdessä ylivoimalla maalin edestä pelin voittomaalin. Loppunumerot viimeisteli ”totutusti” Jesper Ahlgren tyhjään kotimaaliin.

Sarja jatkuu molempien joukkueiden kohdalta ensi keskiviikkona Kokkolassa viidennellä keskinäisellä pelillä tälle kaudelle. Voitot tähän mennessä 3-1 Hermekselle.

Ottelutilastot