Uutiset

VIERASENNAKKO: HERMES MATKUSTAA ITÄ-SUOMEEN

10.1.2020

Hermes pelaa viikonloppuna kaksi vierasottelua kun se kohtaa SaPKon ja Jokipojat.

Perjantaiaamun jääharjoituksen jälkeen Hermeksen pitkäaikaisin toimija huoltaja- ajopäällikkö Nils Fagerholm suuntaa matkasuunnitelman mukaisesti linja-auton kohti Itä-Suomea. Vuosikymmeniä Hermestä luotettavasti huoltanut ja kuljettanut Fagerholm ajaa ensiksi Savonlinnaan, missä Hermes taistelee pisteistä SaPKoa vastaan. Palauttelut, ruokailu ja iltatoimille. Lauantaina on vuorossa Joensuu ja vastassa Jokipojat.

Kilometrejä ja peliminuutteja on siis luvassa kun neljän ottellun voittoputkessa pelaava Hermes saa vastaansa myös pudotuspelipaikoista taistelevat SaPKon ja Jokipojat. Kaikilla kolmella joukkueella on panosta viikonlopun otteluissa, sillä sijat 1-9 ovat runkosarjassa vielä saavutettavissa ja vältettävissä. Sarja on erittäin mielenkiintoinen ja tasainen, sillä K-Vantaa on pelannut tasollaan ja antaa sopivasti takapainetta edellä oleville joukkueille. Sarjan kärkijoukkueet KOOVEE, Ketterä ja IPK eivät ole karanneet ja näin ollen Hermeksellä on edellytykset vielä puolustaa viime kauden runkosarjan voittoa.

Hermes pääsee vieraskiertueelle muuten täydellä ryhmällä toistaiseksi peleistä sivussa olevaa Reko Torbergia lukuunottamatta.

Toki toivomme etäfaneja paikanpäälle kannustamaan joukkuetta, mutta miksei myös Kokkolasta matkaavia. Mikäli et paikanpäälle pääse niin Ruutu + näyttää ottelut suorina ja selostettuina.

Mestistä viikonloppuna:

PE 10.1. klo 18:30 SaPKo – Hermes

LA 11.1. klo 17:00 Jokipojat – Hermes

Seuraava kotiottelu Kaarlelankadulla:

PE 17.1. klo 18:30 Hermes – KOOVEE – Liput ennakkoon edullisemmin ja jonottamatta: http://www.hermes.testbox.fi/liput/lippuinfo