Uutiset

UUTINEN: ZDENEK SEDLAK PALAA KÄRPPIEN ORGANISAATIOON

24.1.2020

Tshekkihyökkääjän pelit eivät jatku Kokkolassa

Zdenek Sedlak pelasi Hermeksessä 11 ottelua tehoin 1+2, teholukeman ollessa -2. Sedlakin kausi Hermeksessä oli rikkonainen loukkaantumisen ja maajoukkuekomennuksen myötä, eikä lopulta pelaavaa paikkaa kokoonpanosta löytynyt.

Tsekkilaituri oli kautta aikojen yhdeksäs tshekki tai Tsekkoslovakiassa syntynyt pelaaja joka on edustanut Hermestä. Sedlak täydentää yhdeksikön yhdessä Frantisek Cernyn, Vladimir Kyhosin, Petr Pavlasin, Martin Lamichin, Jiri Dobrovolnyn, Jiri Jiroutekin ja viimeisimpänä myös Kärpistä lainalla ollut Radek Koblizek. Heistä tehokkain pelaaja on ollut kausilla 1990-1993 ihastuttanut Cerny joka iski 108 ottelussa 235 tehopistettä.

Hermes toivottaa Zdenekille hyvää jatkoa ja kiitoksen yhteisestä ajasta Hermeksessä.