Uutiset

OTTELUENNAKKO: TAISTELU PUDOTUSPELIPAIKASTA JATKUU TÄNÄÄN KAARLELANKADULLA

8.1.2020

Hermes – Hokki kello 18:30 Kokkolan jäähallissa

Vakuuttavaan menoon jälleen päässyt Hermes taistelee tänään kun vastassa on myös pudotuspelipaikasta pelaava nousijajoukkue Kajaanin Hokki. Hermes ja Hokki kohtasivat sunnuntaina Kajaanissa jossa Hermes oli parempi lukemin 1-3.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun mielenkiintoisista asetelmista, sillä joukkue on voittanut kolme edellistä otteluaan. Näistä otteluista kaksi on maalinsuulla pelannut Vilho Heikkinen ja yhden Samuel Baros. Baros pelasikin juuri edellisen ottelun Kajaanissa. Hermes julkaisi eilen myös paluumuuttaja Samu Markkulan nimen ja Markkula on istutettu tällä kertaa ranskalaistaituri Gabin Villen vierelle. Toisessa laidassa on ikitaistelija Heikki Harju, joten mielenkiintoista nähdä mihin tämä ketju pystyy ensimmäisenä iltana. Vahvan kauden Hermeksen alakerrassa pelannut oma kasvatti Julius Reini palaa myös kokoonpanoon pienen sairastelun jälkeen.

Vierasjoukkue Kajaanin Hokki tulee Kokkolaan parhaalla kokoonpanollaan. Maalinsuulla aloittaa yksi sarjan kokeneimmista pelaajista kun 33- vuotias Teemu Seppänen on nimetty aloittamaan. Viime kauden Hermes- puolustaja Toivo Pennanen avaa avausviisikossa. Kakkoskentän keskellä ex-Hermes Jesperi Viikilä ja kakkosparissa kaksi kautta sitten Hermeksessä puolustanut Risto Mattila. Hokki on sarjassa sijalla 10 ja tulee varmasti tänään tekemään kaikkensa että unelma pudotuspelikeväästä pysyy elossa. Piste-eroa on sijalla kahdeksan olevaan KeuPaan ja seitsemäntenä olevaan Hermekseen 13 pistettä, joten nyt on ratkaisujen aika.

Seuraa heitä:

#28 Samu Markkula, Hermes

-PPE Servicen ja Medirexin huippuhankinta on palannut kotiin. Tällä kaudella aikaisemmin Markkula kävi lainalla Sportista, niin Hermeksessä kuin Hokissakin. Viime kauden koko Mestiksen pistepörssin kakkonen.

#10 Jarkko Harjula, Hokki

-Koko kauden pistepörssin kärkipaikoilla. Johtaa edelleen maali- ja pistepörssiä Mestiksessä tehoin 19+17. Kolikon kääntöpuolena se että on ollut kentällä 35 kertaa kun vastustaja on tehnyt maalin Hokin verkkoon. 

Mestistä Kokkolassa Kaarlelankadulla:

KE 8.1. klo 18:30 Hermes – Hokki (Kajaani)

Ylä- ja alapub sekä VIP- tila palvelevat asiakkaita, tervetuloa!

Ovet auki 17:30.