Uutiset

OTTELUENNAKKO: TAISTELU PUDOTUSPELIPAIKASTA JATKUU – HALLITSEVA MESTARI VASTAAN PERJANTAINA

30.1.2020

Hermes – Ketterä perjantaina 31.1. kello 18:30 Kokkolan jäähallissa

Hermes lähtee perjantaina haastamaan sarjakakkosta ja hallitsevaa mestaria sekä tuplahallinnassa olevaa Suomen Cupin voittanutta Imatran Ketterää kotijäällä. Ketterä kaatoi viime kauden päätteeksi Hermeksen tiputtaneen KeuPa HT:n Mestiksen finaalissa ja Imatralla vietettiinkin hieno festarikevät kun koko kaupunki juhli historiallista Mestis-mestaruutta. 

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti ja molemmilla kerroilla imatralaiset ovat olleet tuloksen muodossa vahvempia, vaikkakin ilman värilasejakin ottelut olisivat voineet päättyä myös jumalrintaisten voittoon, sillä ottelut ovat olleet varsin tasaisia, vauhdikkaita ja viihdyttäviä. Kaarlelankadun perjantai- ilta ei varmasti tee poikkeusta nytkään.

Hermes pelasi keskiviikkona K-Vantaata vastaan vieraskaukalossa, missä tulos antoi edelleen odottaa itseään. Ottelu päättyi Vantaan 4-1 voittoon. Fakta on se että voittoa kaivataan, sillä ottelu oli kuudes peräkkäinen tappio. Vantaa-pelin viiive ja epäily täytyy saada pienten onnistumisten kautta perjantaina jiiriin, sillä pelin vaatimustaso nousee Ketterän myötä. Se on joukkueelle myös iso mahdollisuus, sillä kuten on nähty, joukkue pystyy pelaamaan laatujääkiekkoa ja voittamaan kenet tahansa tässä sarjassa. 

LIMMA PELIKIELTOON

Perjantai- iltana joukkue on muuten sama kuin keskiviikkona, mutta Henri Limma puuttuu kokoonpanosta. Limma sai 10 minuutin henkilökohtaisen Vantaalla ja 10- tilin täyttymisen vuoksi hän joutuu huilaamaan Ketterä-pelin. 

Hermes- toimituksen tietojen mukaan korvaavaa pelaajaa on haettu, mutta vielä pelipäivän vastaisena iltana ei ole julkaistavaa.

Tervetuloa kannustamaan Hermes kiinni tärkeisiin pisteisiin!

HERMES – KETTERÄ KLO 18:30 PERJANTAINA

Ylä- ja alapub sekä VIP- tilat palvelevat asiakkaita. Tervetuloa!

Liput ennakkoon jonottamatta: http://www.hermes.testbox.fi/liput/lippuinfo