Uutiset

OTTELUENNAKKO: HERMES SAA VIERAITA NAPAPIIRILTÄ PERJANTAINA

23.1.2020

Hermes – RoKi Kokkolan jäähallissa perjantaina 24.1 kello 18:30

Hermes kohtaa perjantaina tutun ja rakkaan vihollisen kun RoKi saapuu Kokkolaan ja Kaarlelankadulle haastamaan jumalrintaiset kamppailuun tärkeistä Mestis- pisteistä.

Hermes lähtee otteluun sarjasijalta kahdeksan kun otteluita se on pelannut runkosarjassa ennnen perjantaita 33. Tilastolliset faktat ovat että Hermes on kerännyt pisteitä yhteensä 48, eli 1.45/ottelu. Näillä molemmilla tilastoilla Hermes asettuu sarjassa samalle sijalle tällä hetkellä. Puolestaan vastustaja RoKi on pelannut otteluita vähemmän ja onkin pistekeskiarvolla mitattuna sarjassa sijalla 10. Sarjataulukko antaa kuitenkin RoKille sijan 12 tällä hetkellä.

Luvassa on siis erittäin tärkeä ja mielenkiintoinen kamppailu kun ansaitaan paikkoja kevään pudotuspeleihin. Vastustaja napapiiriltä ei nimittäin ole vielä menettänyt mahdollisuuksiaan. 

Hermeksen tilastot myös tehdyissä maaleissa ovat sarjan kahdeksanneksi parhaat, mutta päästettyjen osalta ollaan sijalla 10. Erikoistilanteissa Hermes löytyy myös samoilta sijoilta, eli paikka on varmasti ansaittu tällä hetkellä, kuten tilastot näyttävät.

Kotijoukkue pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä keskiviikon kierroksen joukkue lepäsi, kuten teki vastustaja RoKi. Luvassa siis varmasti vauhdikas Mestis- kamppailu. Hermeksen joukkue on myös terve, eli pitkäaikaispotilaiden (Harju, Tornberg) lisäksi ei ole muita poissaolijoita. KOOVEE- pelissä pelirangaistuksen vuoksi ”Suihkuun” passitettu puolustaja Juuso Ketola on myös mukana, sillä kurinpito ei määrännyt lisärangaistuksia Ketolalle. 

Kauden aikaisemmat kaksi Kokkolassa käytyä kamppailua kotijoukkue Hermes on voittanut lukemin 6-1 ja 2-0. Perjantain vierailu on RoKille kauden viimeinen Kokkolassa ainakin runkosarjan osalta. RoKin osalta varsinkin seuraavat kolme viikkoa ovat todellisia härkäviikkoja sillä joukkue pelaa jokaisella viikolla kolme ottelua! Asiaan vaikuttaa varmasti myös se että Lappi-Areenan jääputkisto oli epäkunnossa syksyllä ja Areenalla ei voitu pelata siitä syystä. RoKi matkustaa Kokkolasta Turkuun lauantaiksi ja paluumatkalla sunnuntaina joukkue kohtaa KOOVEEn Tampereella. 

Suomen viihdyttävintä lätkää Kaarlelankadulla:

PE 24.1. klo 18:30 Hermes – RoKi

Ylä- alapub sekä VIP- tilat palvelevat asiakkaita!

Tervetuloa nauttimaan huippujääkiekosta Kokkolan jäähallille!

Ovet avataan kello 17:30 ja liput ennakkoon edullisesti: http://www.hermes.testbox.fi/liput/lippuinfo