Uutiset

OTTELUENNAKKO: HERMES KOHTAA SARJAKÄRJEN PERJANTAINA KOTONA

16.1.2020

Hermes – KOOVEE perjantaina kello 18:30 Kaarlelankadulla

Alkuviikon harjoitteluun keskittynyt Hermes pelaa viikon ainoan ottelun perjantaina kun kotikaukalossa haasteen heittää Tampereen KOOVEE. KOOVEE on pelannut valmentaja Miikka Kuuselan alaisuudessa erinomaisen runkosarjan. Siitä osoituksena ykköstila perjantain otteluun lähdettäessä. 

Hermes lähtee otteluun sijalta seitsemän ja taisteleekin kovasti paikasta pudotuspeleihin. K-Vantaa on yhdeksän pisteen päässä, ottelun enemmän pelanneena. Kun kierroksia on jäljellä 17, niin perjantaina sarjakärjen päänahka olisi kultaakin kalliimpi.

Kotijoukkue koki viikonlopun vieraskiertueella kaksi niukkaa tappiota kun SaPKo ja Jokipojat olivat parempia tuloksen muodossa. Iso yksittäinen menetys oli myös Heikki Harjuun Jokipojat pelissä kohdistunut taklaus mikä pitää miehen suurella todennäköisyydellä sivussa pitkään. Puolustaja Reko Tornberg puolestaan on päässyt  jo harjoittelemaan ja kapteeni Sebastian Moberg selvisi säikähdyksellä ja on pelikuntoinen jo perjantaina. 

Vierasjoukkue KOOVEE:sta seurantaan kannattaa laittaa sentteriosasto, sillä sekä Janne Seppänen (15+20) että Otto Mäkinen (7+24) löytyvät pistepörssin TOP10:sta. Keskushyökkääjät ovat johtaneet koko kauden ajan KOOVEEn kahta ensimmäistä kentällistä ja tulosta on tullut. Yhteistyöseura Ilves ei pelaa perjantaina, joten Kokkolassa nähdään melko varmasti liigasopimuksen omaavia pelaajia tamperelaisten mukana.

Tervetuloa seuraamaan huippujääkiekkoa ja kannustamaan Hermes voittoon sarjakärjestä!

MESTIS PERJANTAINA

Pe 17.1. klo 18:30

HERMES – KOOVEE 

Ylä- ja alapub sekä VIP- tilat palvelevat asiakkaita. Ovet auki 17:30.

Tervetuloa!