Uutiset

ENNAKKO: TUTO HOCKEY VIERAAKSI LAUANTAINA

2.1.2020

Hermes tarjoaa lauantaina primetime aikaan Metiksen huippuottelun Kaarlelankadun pyhätössä, kun vastaan luistelee perinteikäs TUTO Hockey

Hermes ja TUTO ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolme kertaa ja jokaisesta ottelusta voittajana on lähtenyt kotijoukkue. Viimeksi Turussa jännittävä ottelu ennen joulutaukoa päättyi TUTO:n 2-0 voittoon. Edellinen Kokkolan ottelu päättyi Hermeksen 4-3 voittoon.

Janne Tuunasen, Tuomas Vänttisen ja Aleksi Hillin valmentama Hermes voitti edellisessä ottelussaan sunnuntaina RoKi:n 2-0. Lähes 800- päisen yleisön iloksi Hermes alkoi löytämään jälleen omaa liikkuvaa ja iloista jääkiekkoa, jossa viisi hyökkää ja puolustaa aktiivisesti. Maalinsuulla Vilho Heikkinen oli vakuuttava, ja voisiko sanoa jälleen, sillä ottelu oli Heikkiselle jo kauden kolmas nollapeli. Hän johtaa tuota tilastoa koko Mestiksen osalta.

Antti Virtasen valmentama TUTO pelaa perjantaina kotikaukalossa Marli Areenalla ottelun Jokipoikia vastaan ennen matkustamista Kokkolaan ja Kaarlelankadulle. Virtanen on ex-Hermes hyökkääjä joka ihastutti Kokkolaa 1990- luvun loppupuolella kahden kauden aikana. Nähdäänkö lauantaina jäällä Virtasen Antin näköinen TUTO? Se kannattaa tulla katsomaan.TUTO:n joukkueesta löytyy Liiga- kokemusta lähes 900- pelin verran kun taas kotijoukkue Hermeksellä ne ovat vasta edessäpäin, sillä Hermeksen tilasto ei riko 150 pellin yhteenlaskettua summaa.

HENRI LIMMA PALAA KOKOONPANOON!

Hermeksen monivuotinen soturi, yleisön suuri suosikki Henri Limma palaa kokoonpanoon TUTO otteluun. Limma on kärsinyt kolmen ottelun pelikieltonsa ja on edustuskunnossa tässä huippuottelussa. Myös tuttu keskushyökkääjä Jerry Sammalisto palasi liigalainalta jo edelliseen peliin. Kun ikiliikkuja ja  ROKI pelissä viimeisen maalin tyhjiin ampunut Jesper Ahlgren on mukana, niin illan ottelussa JJH- trio nähdään varmasti jälleen yhdessä.

PRIMETIME KAARLELANKADULLA

HERMES – TUTO HOCKEY KELLO 17:00, OVET AVATAAN  KELLO 16:00!

Ala- ja yläpub sekä VIP- tila palvelevat asiakkaita.

Tervetuloa viihtymään huippumatsin parissa!