Uutiset

TIEDOTE: WILJAMI MYLLYLÄ LAINALLE

5.12.2019

Wiljami Myllylä lainalle viikonlopuksi HIFK:sta

Hermes matkustaa viikonlopuksi itä-Suomeen Ketterän ja Peliittojen vieraaksi. Viikonlopun vieraskiertueelle Hermes saa mielenkiintoisen paluumuuttajan mukaan kun torstaina harjoitusvahvuuteen liittynyt Hermes- kasvatti Wiljami Myllylä on mukana viikonlopun Mestis- kierroksilla.

Myllylä siirtyi juuri Hermeksestä HIFK:n organisaatioon kevään 2018 jälkeen. Liukas ja maaliahne laituri on pelannut HIFK:ssa A- nuorissa, mutta päässyt haistelemaan tunnelmia jo edarin matkassa. Nyt sovittu lainapesti Hermekseen on 2 ottelun mittainen.

Hermeksen joukkueesta sivussa viikonlopun vieraskiertueelta ovat varmasti hyökkääjät Ville Saloranta (Päivä kerrallaan), Gabin Ville (Päivä kerrallaan) ja Riku Sihvonen (1-2 viikkoa). Lisäksi Tshekkihyökkääjä Zdenek Sedlak liittyi maansa U20- MM leiriryhmään, niin hyökkäysosastolta on neljä miestä sivussa toistaiseksi.

HERMES TIEN PÄÄLLÄ, JÄNNITÄ MATKASSA RUUTU PALVELUSSA

6.12 Ketterä – Hermes klo 18:30

7.12 Peliitat – Hermes klo 17:00

11.12 Roki – Hermes klo 18:30

SEURAAVA KOTIOTTELU

13:12 Hermes – Hokki klo 18:30 –> Liput ennakkoon: http://www.hermes.testbox.fi/liput/lippuinfo (Myös uudistettuun, tunnelmalliseen klubitilaan yksityishenkilöillekkin!)

Tervetuloa!