Uutiset

SIHVONEN PALAA SAIRASTUVALTA

10.12.2019

Hermeksen alkukauden tehokkain hyökkääjä palaa kokoonpanoon

Uuteen viikkoon valmistautuva Hermes saa sairastuvalta helpotusta kun alkukauden tehokkain pelaaja Riku Sihvonen on kuntoutunut pelikuntoon. Sihvonen pelasi ennen loukkaantumistaan 14 ottelua tehoin 6+9=15 ja on edelleen sisäisessä pörssissä toisena.

Hermes on pelannut Mestiksessä 22 kierrosta ja on sarjataulukossa sijalla kahdeksan. Joukkue kohtaa tällä viikolla ”paikallisvastustajat” kun vastassa ovat keskiviikkkona RoKi Rovaniemellä ja viikko päätetään kotikaukalossa kun vastaan asettuu perjantaina Kajaanin Hokki.

Hermeksen kokoonpanosta edelleen sivussa:

Ville Saloranta (Päivä kerrallaan), Gabin Ville (Päivä kerrallaan) ja Zdenek Sedlak (Tshekin U20 MM-leiritys)

Hermes- Hokki peli on viimeinen kotipeli ennen joulutaukoa. Tervetuloa kello 18:30 perjantaina!