Uutiset

PALUU VOITTOKANTAAN

11.12.2019

Viikonlopun vieraspelit hyvällä pelillä valmennuksenkin mielestä hävinnyt Hermes lähti Rovaniemelle katkaisemaan orastavaa tappioputkea.

Pienen alkukankeuden jälkeen pääsi Hermes pelissä niskan päälle aiheuttaen kotijoukkueelle useita jäähyjä. Edes 5-3 ylivoima ei kuitenkaan tuottanut vierasmaalia mutta erän lopulla se tasakentällisin syntyi. Juuso Ketola löysi sairastuvalta palanneen Riku Sihvosen maalin edestä ja Hermeksen alkukauden paras pistemies ei erehtynyt, toinen syöttäjä Samu Markkula.

Maaliton toinen erä oli Hermeksen täydellistä hallintaa torjuntojen ollessa kotijoukkueen Paavo Hölsä 17 ja Hermeksen Vilho Heikkinen 3. 

Kolmannen erän alkuun sooloili Julius Reini 2-0 maalin ja sen jälkeen peli tasoittui kotijoukkueen yrittäessä kaikin keinoin tasoitusta. Viime kauden kotihallissaan pelannut Heikkinen piti kuitenkin nollan ja varmisti kolme arvokasta pistettä Hermekselle.

Viimeinen kotipeli ennen joulutaukoa pelataan Kokkolassa ylihuomenna pikkujouluperjantaina ”paikallisvastustaja” Kajaanin Hokkia vastaan. Edellinen kohtaaminen Kokkolassa päättyi lukemiin 10-1. Laittaako Hermes paremmaksi vai onko Hokki löytänyt lääkkeet kotijoukkueen kaatoon? Sen näkee parhaiten jäähallissa paikan päällä. Peli alkaa klo 18:30, ovet, kahvio sekä PUB tuntia ennen. Tervetuloa!

Ottelutilastot