Uutiset

BACK TO BACK ROKIA VASTAAN VIIKONLOPPUNA

27.12.2019

Hermes pelaa viikonloppuna kaksi peliä RoKia vastaan.

Joulutauolta töihin palannut miehistö kohtaa heti lauantaina RoKin Rovaniemellä ja sunnuntaina kello 18:30 kiekko tippuu jäähän Kaarlelankadulla.

Hermes lähtee otteluun sarjasijalta kahdeksan ja vastaavasti RoKi sijalta 12. Roki on pelannut otteluita muita vähemmän syksyisen kotijään rikkoontumisen vuoksi ja onkin pistekeskiarvolla mitattuna sarjassa sijalla 11.

Hermes pelasi vakuuttavan alkukauden mutta sen jälkeen Atte Mäkisen siirto liigaan ja useat avainpelaajien loukkaantumiset ovat tuoneet haasteita arjen tekemiseen. Nyt tilanne on jo parempi, ainoastaan Atte Mäkisen korvaajaa ei ole vielä löydetty. Hermes on pelannut koko alkukauden tiukkoja pelejä ihan sarjan kärkijoukkueidenkin kanssa ja useasti tappiot ovatkin tulleet niukasti ja varsinkin jatkoajat ja VL- kilpailut ovat päättyneet tappioon.

PELAAJATILANNE

Hermeksen joukkueen terveystilanne on paranemaan päin. Riku Sihvonen, Gabin Ville ja Ville Saloranta ovat pelikuntoisia. Samoin koko syksyn ongelmien kanssa paininut Eetu Pylkkänen on pelikuntoinen.

Jerry Sammalisto palasi lainapestiltä Ässistä takaisin, mutta on sivussa ainakin lauantain vierasottelusta sairastumisen vuoksi. Myös puolustaja Reko Tornbergin pelaaminen on epävarmaa.

Sportissa Tapaninpäivänä lainassa ollut maalivahti Vilho Heikkinen palasi myös vahvuuteen ja on joukkueen mukana Back to Back -kamppailussa.

Samu Markkula on harjoitellut Sportin liigan mukana ja ei pelaa huomenna Rovaniemella, sunnuntain kotipelin pelaaminen katsotaan lauantain jälkeen. Santeri Haarala palasi jo aikaisemmin Vaasaan ja on nyt liigajoukkueen vahvuudessa.

AKU KINNARI LAINALLE TAPPARASTA

Hermes lainaa viikonlopuksi hyökkääjän Tapparasta kun keskus- ja laitahyökkääjänä viihtyvä Aku Kinnari, 20, pukee jumalpaidan päälleen. Kinnari on pelannut tehokkaasti Tapparan A:ssa alkukauden. 33 ottelussa 33 tehopistettä takonut hyökkääjä pelaa viikonloppuna ensimmäiset miesten pelit. Kinnarin lainan jatko keskustellaan Tapparan kanssa viikonlopun jälkeen.

MIELENKIINTOINEN VIIKONLOPPU

Hermes pelaa viikonloppuna tärkeistä pisteistä, sillä taistelu kevään pudotuspelipaikoista käy todella kuumana. Vastustaja RoKi tekee kaikkensa noustakseen taisteluun mukaan ja viikonlopun pelit ovatkin heille erittäin tärkeitä juuri sijalla kahdeksan olevaa Hermestä vastaan.

Asetelma vaihtopenkkien takana on myös mielenkiintoinen, sillä sama vastustaja peräkkäisinä päivinä tuo varsinkin Kokkolan sunnuntain peliin mielenkiintoisen asetelman. Kuinka reagoidaan pelin kanssa kun peli lauantaina tuo tiedon omasta ja vastustajan pelistä? Viikonloppuna nähdään jo vähän play-off tunnelmaa ja varmasti omia taistelupareja nähdään jäällä 120 minuutin aikana.

MESTIS VIIKONLOPPUNA

LA KLO 17:00 ROKI – HERMES, ROVANIEMI, RUUTU +

SU KLO 18:30 HERMES – ROKI, KOKKOLA

LIPUT: OVELTA JA ENNNAKKOON: http://www.hermes.testbox.fi/liput/lippuinfo – Osta lippusi ennnakkoon edullisemmin ja vältä jonottaminen!