Uutiset

UUTINEN: TIEKSOLA JA JÄRVITALO LAINALLE

21.11.2019

Oulun Kärppien kaksikko lainalle viikonlopun vieraskiertueelle

Hermes lainaa yhteistyöseura Oulun Kärpistä hyökkääjät Tuukka Tieksolan ja Tommi Järvitalon viikonlopun Itä-Suomen kiertueelle. Hermes kohtaa perjantaina Jokipojat Joensuussa ja SaPKon lauantaina Savonlinnassa.

Tuukka Tieksolan, 18, sopimus ulottuu Kärppien kanssa kevääseen 2022 saakka, mutta jo tällä kaudella nuori hyökkääjälupaus on pelannut kolme peliä liigan puolella. Carolina Hurricanesin varaama Tieksola kamppailee paikasta U20 kisakoneeseen ja on pelannut tällä kaudella pääosan peleistä A- nuorissa.

Tommi Järvitalo, 19, solmi juuri 1+1 vuotisen jatkosopimuksen Kärppien kanssa. Alkukauden loukkaantumisesta toipunut Järvitalo on ollut A- nuorissa isossa roolissa ja yksi liigapelikin löytyy viime kaudelta.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Meillä on kaksi hyökkääjää sivussa loukkaantumisen vuoksi ja loukkaantumisen jäljiltä pelikuntoon palanneita. Halutaan varmistaa materiaalin riittävyys kun lähdetään Itä- Suomeen viikonloppuna.