Uutiset

PISTE MUKAAN IISALMESTA

30.11.2019

Hermeksen jatkoaikatappiot saivat jatkoa Iisalmessa. IPK – Hermes 4-3 JA (1-1,0-2,2-0,1-0)

Hermes aloitti hyvällä paineella ja pääsi heti ensimmäisellä minuutilla ylivoimalle. Se ei kuitenkaan tuottanut tulosta vaan johtomaali syntyi hieman myöhemmin Miika Tiihosen tarkalla rannelaukauksella, maalipaikan rakensi Sampo Paulaharju. Kotijoukkue hallitsi peliä hienokseltaan loppuerän mutta tasoitusmaalia enempää se ei onnistunt tekemään kahdesta ylivoimasta huolimatta. 

Toisen erän alun ylivoimalla ei kotijoukkue maalia tehnyt mutta Hermes puolestaan siinä onnistui. Eetu Paasovaara taiteili maalin edestä 2-1 johtomaalin Sebastian Mobergin ja maalivahti Vilho Heikkisen syötöistä. IPK:n hallitsema erä päättyi lopulta Hermeksen kahden maalin johtoon kun Moberg syötti Tiihosen tekemään illan toisen osumansa. Sekä syöttö, Tiihosen harhautus että viimeistely olivat ”parasta a-luokkaa”. Torjunnat kahden erän jälkeen Hermes Heikkinen 22 ja IPK Henri Kiviaho 12.

IPK tuli kolmannessa erässä tasoihin runsaan minuutin sisään rangaistuslaukauksella ja onnekkaasti Heikkisen epäonnistuneen päätykiekon pysäytyksen jälkeen. Jatkoajan alussa Hermeksen hieman löysästi pelannut kolmikko menetti kiekon voitetun aloituksen jälkeen ja pian oli Saku Kinnunen vapaana maalin kulmalla ratkaisten pelin.

Viikonlopun peleistä kaksi pistettä saalistanut Hermes kohtaa seuraavaksi kotona Kokkolassa sarjaa johtavan SaPKon.

Ottelutilastot