Uutiset

OTTELUENNAKKO: VEIKKAUKSEN 2IN1 PELI – HERMES – PELIITAT

18.11.2019

Hermes – Peliitat 20.11. kello 18.30!

Hermes kohtaa Heinolan Peliitat keskiviikkona kello 18.30 Kokkolan jäähallissa. Nyt jos koskaan on hyvä mahdollisuus tulla katsomaan kotikaupungin jääkiekkoylpeytttä kun Veikkaus tarjoaa 2 sisään yhden hinnalla. Liput kanta-asiakkaille Veikkauksen verkkopalvelun kautta.

Hermes palasi maaottelutauolta perjantaina kun se voitti Kaarlelankadulla Jokipojat. Joukkueen sitoutunut viisikkopuolustus sekä viimeisenä lukkona maalivahti Vilho Heikkinen olivat perjantaina pääroolissa kun Jokipojat kaatui lopulta selkeällä erolla. Huono vastus ei ollut vastassa, sillä seuraavana päivänä Jokipojat kaatoi sarjakärki KeuPan Keuruulla. 

Keskiviikon kotiotteluun ja kolmen pelin viikkoon Hermes pääsee lähtemään lähes terveellä miehistöllä, sillä sivussa viikon otteluista on ainoastaan hyökkääjä Ville Saloranta. Alex Levänen ja Juuso Ketola ovat palanneet pelikuntoon ja ovat käytettävissä viikon otteluissa. 

Illan vastustaja Peliitat lähtee otteluun sarjasijalta 11. Aliarviointiin ei ole varaa, sen on sarja osoittanut jo moneen kertaan. Peliitat on ollut hankala joukkue varsinkin vieraskaukalossa. Siitä osoituksena kaksi voittoa kolmesta viime vierasottelusta. Esimerkiksi sarjan hallitseva mestari Ketterä joutui nöyrtymään heinolalaisten käsitelyssä viime viikolla. Peliittojen joukkue on valmentajakaksikko Vesa Petäjä – Toni Pasurin käsissä ja kova tavoite on nostaa Peliitat pudotuspeleihin.

PÖRSSIKÄRJET

Hermes – Riku Sihvonen 6+9

Peliitat – Aapo Ahola 3+5

SEURAA HEITÄ

Hermes

#35 Vilho Heikkinen 

-Heikkinen on vallannut itselleen pelaavan maalivahdin paikan, eikä turhaan. On pelannut lupaavasti viime aikoina ja varsinkin viime viikon Jokipojat-peli oli loistava. Nollapeli rikkoontui ainoastaan omien avustuksella, sillä oma liikkuva maski peitti näkökentän, toisaalta loistava oli Taavi Tialan laukauskin. 

#30 Jasper Patrikainen

-Heikkisen virkaveli Peliittojen maalin suulla. Pasi Nurmisen oppipoika Lahden Pelicansista on koko kauden mittaisella lainalla Heinolassa. Taistelee U20-kisapaikasta ja koittaa hinata samalla Peliitat pudotuspeleihin. Keskiviikkona taas hyvä testi kun Hermes vyöryy Kaarlelankadulla kohti Patrikaisen maalia. 

Hermes – Peliitat 20.11. kello 18:30. Tervetuloa!