Uutiset

KEUPA VEI JÄLLEEN VOITTOLAUKAUSKISAN

6.11.2019

KeuPa HT – Hermes 4-3 VL (1-1,2-2,0-0,0-0)
Hermekselle vaikeaksi vastustajaksi kehkeytynyt keuruulaisjoukkue vei kaksi pistettä.

KeuPan selvästi hallitsema ensimmäinen päättyi tasan Vilho Heikkisen torjuttua 13 laukausta 14:stä. Reko Tornberg yllätti kotijoukkueen maalivahdin siniviivalta mutta heti seuraavassa vaihdossa tuli tasoitus.

Toinen erä oli jo tasaisempaa peliä vaikka alkoikin KeuPan johtomaalilla heti ensimmäisessä vaihdossa. Heikki Harju tasoitti Gabin Villen läpisyötöstä mutta sen kotijoukkue kuittasi jälleen maalin jälkeisessä vaihdossa – kolmas takaisku Hermeksen ykkösketjulle. Hermeksen nelosketjun Jerry Sammalisto toi pelin tasoihin Henri Limman esityöstä molempien pelatessa neljällä kenttäpelaajalla.

Kolmas erä oli täydellistä Hermeksen hallintaa mutta jatkoille kuitenkin jouduttiin. Sekään ei tuonut ratkaisua joten pisteiden kohtalo ratkaistiin voittolaukauskisalla minkä KeuPa sitten vei yhdenkään Hermes-pelaajan onnistumatta maalinteossa.

Ottelutapahtumat