Uutiset

UUTINEN: SANTERI HAARALA HERMEKSEEN

31.10.2019

Hermes lainaa Vaasan Sportin keskushyökkääjä Santeri Haaralan joulutaukoon kestävällä sopimuksella

Santeri Haarala, 19, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan Mestikseen, mutta miesten pelejä juonikas keskushyökkääjä on pelannut jo Liigankin puolella.

Vaasan Sportin kasvatti on pelannut koko uransa Sportin junioreista aina edustukseen saakka. Viime kausi oli Haaralalle todellinen läpimurto kansalliseen tietoisuuteen, sillä nuori mies latoi Nuorten SM-Liigassa tehot 28+34=62 jolla irtosi koko sarjan pistepörssin kakkostila vain kaksi pistettä kärkeä jäljessä. Hyvät otteet toivat paikan myös miesten Liigan puolelle, eikä mies ujostellut niissäkään liikka sillä 11 ottelussa Haarala syötti viisi osumaa (0+5). Viime kauteen mahtui myös seitsemän ottelua U20 maajoukkueessa joissa tehot 1+4.

Nyt sovittu lainapesti kestää joulutaukoon saakka ja se tarkoittaa Hermeksen osalta 14 ottelua. Jatkoa tarkastellaan sen jälkeen yhdessä Sportin kanssa.